emoji 👉 backhand index pointing right svg png

👉” kuptimi: gisht tregues i drejtuar djathtas Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👉 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👉Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👉Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👉Kërkesat minimale të ekranit

👉Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një dorë e djathtë me pjesën e pasme të dorës përpara. Vetëm gishti tregues the dhe gishti i madh 👍 ngjiten së bashku dhe tregohen drejt e djathtë the, gishtat e tjerë janë mbështjellë lart. Në disa platforma të tjera, gishtit të madh dhe gishtit tregues janë të ndarë vertikalisht, si një formë pistoletë 🔫. 👈 ting Vendosja e tij mund të tregojë veprime kur ju fajësoni veten.
Në përgjithësi përdoret për udhëzime, për të tërhequr vëmendjen e njerëzve, ose thjesht në të djathtë. Emoji të lidhur : 👆 👇 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👉 është gisht tregues i drejtuar djathtas, lidhet me dorë, gisht, kurrizi i dorës, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👈 Dorë që Tregon".

👉 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👉 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit: 👉 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 👉️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 👉︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

👉Shembuj dhe Përdorim

🔸 Nëse ju pëlqen, ju lutemi klikoni në të djathtë për të na ndjekur 👉 @Emojiall
🔸 Lugë dhe thika janë në të djathtë 👉.


🔸 👉 (1F449) + stil emoji (FE0F) = 👉️ (1F449 FE0F)
🔸 👉 (1F449) + stili i tekstit (FE0E) = 👉︎ (1F449 FE0E)

👉Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👉Tabela

👉Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-02 17:51:25 UTC
👉dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2017, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👉Informata Themelore

Emoji: 👉
Emer i shkurter: gisht tregues i drejtuar djathtas
Emri i Apple: Backhand Index Finger Pointing Right
Codepoint: U+1F449 Kopje
dhjetor: ALT+128073
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👈 Dorë që Tregon
Keywords: dorë | gisht | gisht tregues i drejtuar djathtas | kurrizi i dorës

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👉Tema Relative

👉Kombinim dhe Zhargon