emoji 👍 thumbs up svg png

👍” kuptimi: gishti i madh lart Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👍 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👍Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👍Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👍Kërkesat minimale të ekranit

👍Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një gjest me gishtin e madh. Ky emoji zakonisht përdoret për të shprehur miratimin ose lavdërimin, por gjithashtu shpesh do të thotë punë e shkëlqyeshme, e mirë dhe e bukur. Përdorimi i tij është shumë e ngjashme me 🤙. Sidoqoftë, duhet të theksohet se ka ndryshime kulturore në rajone të ndryshme: në Afrikën Perëndimore, Lindjen e Mesme, Rusinë dhe Amerikën e Jugut, kjo do të thotë e njëjta gjë si ... në civilizimin perëndimor. Në disa vende, njerëzit e përdorin këtë gjest për të marrë një taksi.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👍 është gishti i madh lart, lidhet me +1, dorë, gisht i madh, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👍 dorë-gishtat-mbyllur".

👍 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 👍️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 👍︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).👍 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👍 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

👍Shembuj dhe Përdorim

🔸 Faleminderit që e futët në burimin tim.
🔸 Nëse ju pëlqen ky mësim, ju lutemi jepni një gisht të madh . 👍


🔸 👍 (1F44D) + stil emoji (FE0F) = 👍️ (1F44D FE0F)
🔸 👍 (1F44D) + stili i tekstit (FE0E) = 👍︎ (1F44D FE0E)

👍Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👍Tabela

👍Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-26 17:52:44 UTC
👍dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

👍Informata Themelore

Emoji: 👍
Emer i shkurter: gishti i madh lart
Emri i Apple: Thumbs Up
Codepoint: U+1F44D Kopje
Kod i shkurter: :+1: Kopje
dhjetor: ALT+128077
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👍 dorë-gishtat-mbyllur
Keywords: +1 | dorë | gisht i madh | gishti i madh lart

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👍Kombinim dhe Zhargon

👍Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Finlandeze👍 peukalo ylös
Norvegjeze Bokmål👍 tommel opp
Koreane👍 올린 엄지
Kazak👍 тамаша
Sllovene👍 palec gor
Daneze👍 tommelfinger op
Italisht👍 pollice in su
Hindisht👍 थंब्स अप
Kineze Tradicionale👍
Turqisht👍 baş parmak yukarıda