emoji 👍🏻 thumbs up: light skin tone svg png

👍🏻” kuptimi: gishti i madh lart: nuancë lëkure e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👍🏻 Kopje

  • 8.3+

    iOS 👍🏻Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 👍🏻Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👍🏻Kërkesat minimale të ekranit

👍🏻Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një gjest me gishtin e madh. Ky emoji zakonisht përdoret për të shprehur miratimin ose lavdërimin, por gjithashtu shpesh do të thotë punë e shkëlqyeshme, e mirë dhe e bukur. Përdorimi i tij është shumë e ngjashme me 🤙. Sidoqoftë, duhet të theksohet se ka ndryshime kulturore në rajone të ndryshme: në Afrikën Perëndimore, Lindjen e Mesme, Rusinë dhe Amerikën e Jugut, kjo do të thotë e njëjta gjë si ... në civilizimin perëndimor. Në disa vende, njerëzit e përdorin këtë gjest për të marrë një taksi.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👍🏻 (gishti i madh lart: nuancë lëkure e çelët) = 👍 (gishti i madh lart) + 🏻 (nuancë lëkure e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 👍🏻 është gishti i madh lart: nuancë lëkure e çelët, lidhet me +1, dorë, gisht i madh, gishti i madh lart, nuancë lëkure e çelët, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👍 Dorë e Grushtuar".

👍🏻 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 👍 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏻 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👍 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

👍🏻Shembuj dhe Përdorim

🔸 Faleminderit që e futët në burimin tim.
🔸 Nëse ju pëlqen ky mësim, ju lutemi jepni një gisht të madh . 👍🏻


🔸 👍🏻 = 👍 + 🏻

👍🏻Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👍🏻Tabela

👍🏻Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-26 17:54:45 UTC
👍🏻dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2020 dhe 2021, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

👍🏻Informata Themelore

Emoji: 👍🏻
Emer i shkurter: gishti i madh lart: nuancë lëkure e çelët
Codepoint: U+1F44D 1F3FB Kopje
dhjetor: ALT+128077 ALT+127995
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 2.0 (2015-11-12)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👍 Dorë e Grushtuar
Keywords: +1 | dorë | gisht i madh | gishti i madh lart | nuancë lëkure e çelët

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👍🏻Tema Relative

👍🏻Kombinim dhe Zhargon