emoji 👏 clapping hands svg png

👏” kuptimi: duar që duartrokasin Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👏 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👏Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👏Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👏Kërkesat minimale të ekranit

👏Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një palë e duarve së bashku, me një zë shenjë që tregon, është një gjest i duartrokitje, që do të thotë zërin e duartrokitje apo duartrokitje, dhe mund të thotë për të rënë dakord, miratojë apo festuar 🎉. Emoji të ngjashëm : 👐 🙏 🤝 🤲

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👏 është duar që duartrokasin, lidhet me dorë, duar që duartrokasin, duartrokas, trup, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "🤝 duart".

👏 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👏 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

👏Shembuj dhe Përdorim

🔸 Një nga vendet më të varfra të botës sapo ka njoftuar kujdesin shëndetësor falas për fëmijët dhe nënat shtatzëna. 👏 👏
🔸 Nëse jeni të lumtur lumtur lumtur duartrokasni duart. 👏

👏Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👏Tabela

👏Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-26 17:54:56 UTC
👏dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👏Informata Themelore

Emoji: 👏
Emer i shkurter: duar që duartrokasin
Emri i Apple: Clapping Hands
Codepoint: U+1F44F Kopje
Kod i shkurter: :clap: Kopje
dhjetor: ALT+128079
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 🤝 duart
Keywords: dorë | duar që duartrokasin | duartrokas | trup

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👏Kombinim dhe Zhargon

👏Më shumë gjuhë