emoji 👘 kimono svg png

👘” kuptimi: kimono Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👘 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👘Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👘Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👘Kërkesat minimale të ekranit

👘Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një kimono, një veshje tradicionale japoneze. Rrobat janë shumë të gjata, me rripa dhe pranga të mëdha. Ngjyrat dhe stilet e paraqitura në secilën platformë janë të ndryshme. Disa kimono të platformës kanë qëndisje dhe modele delikate. Kimonot në platformën Apple, platformën Facebook dhe platformën WhatsApp janë të gjitha të shtypura me modelin e lules së qershisë . Kjo zakonisht do të thotë kimono, por ai gjithashtu mund të thotë veshje japoneze dhe japonisht 🇯🇵.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👘 është kimono, lidhet me veshje, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "👖 veshje".

Wikipedia: 👘 Kimono
Kimono (きもの/着物) është një veshje tradicionale japoneze dhe veshja kombëtare e Japonisë. Kimono është një veshje e sheshtë, në formë T, me mëngë katrore dhe një trup drejtkëndëshe, e veshur majtas mbi të djathtën përveç nëse veshësi është i ndjerë. Është gjithmonë e veshur me një obi, dhe veshur zakonisht me pajisje të tilla si çorape zōri dhe tabi. Kimono janë bërë kryesisht nga bulonat tradicionale të rrobave të njohura si tanmono. Ekzistojnë lloje të ndryshme të kimono për burra, gra dhe fëmijë, dhe stili i kimono mund të tregojë moshën, gjininë, formalitetin e veshësit dhe - më rrallë - statusin martesor. Llojet e kimonos shkojnë në formalitet nga të paktën deri në ato më formale të rasteve. Në Japoninë moderne, kimono është veshur jo rrallë si veshje e përditshme, dhe ka rënë vazhdimisht nga moda si veshja më e zakonshme që një person japonez të zotërojë dhe veshë. Kimono tani janë parë më së shpeshti në festivalet verore, ku njerëzit veshin shpesh yukata, dhe më rrallë shihet në varrime, dasma dhe ngjarje të tjera zyrtare. Njerëzit që veshin kimono më shpesh në shoqërinë japoneze janë burra dhe gra të moshuar - të cilët mund të jenë rritur duke e veshur atë, megjithëse më rrallë se brezat e mëparshëm - geisha dhe maiko (të cilëve u kërkohet ta veshin atë si pjesë të profesionit të tyre), dhe mundësit sumo, të cilët duhet të veshin kimono në çdo kohë në publik. Megjithë rënien e popullaritetit dhe reputacionit si të pakëndshëm dhe të vështirë për t'u veshur, kimono ka përjetuar një numër ringjalljes në dekadat e mëparshme, dhe është ende e veshur sot si veshje në modë brenda Japonisë. 🔗 Kimono
🌐: كيمونو, Kimono, Кимоно, কিমোনো, Kimono, Kimono, Kimono, Kimono, Kimono, کیمونو, Kimono, Kimono, קימונו, Kimono, Kimonó, Kimono, Kimono, 和服, კიმონო, Кимоно, 기모노, Kimono, Kimono, Kimono, ကီမိုနို, Kimono, Kimono, Kimono, Quimono, Kimono, Кимоно, Kimono, Kimono, Кимоно, Kimono, กิโมโน, Kimono, Кімоно, Kimono, 和服.

👘Shembuj dhe Përdorim

🔸 People Japonezët do të veshin kimono në shumë raste 👘 , duke përfshirë ceremony ceremoninë e diplomimit, show shfaqjen e fishekzjarreve, holidays festat e Vitit të Ri, etj.
🔸 Po, ne do të shpenzojmë 500 ose 1.000 jen maksimum dhe do të gjejmë kimono të përdorur antike të tregut të pleshtave ...

👘Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👘Tabela

👘Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👘Informata Themelore

Emoji: 👘
Emer i shkurter: kimono
Emri i Apple: Kimono
Codepoint: U+1F458 Kopje
Kod i shkurter: :kimono: Kopje
dhjetor: ALT+128088
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: 👖 veshje
Keywords: kimono | veshje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👘Kombinim dhe Zhargon

👘Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Burmanisht👘 ကီမိုနို
Japonisht👘 着物
Italisht👘 kimono
Gjermanisht👘 Kimono
Anglisht👘 kimono
Kineze Tradicionale👘 和服
Kineze e thjeshtuar👘 和服
Koreane👘 기모노
Indoneziane👘 kimono
Vietnameze👘 kimono