emoji 👙 bikini svg png

👙” kuptimi: bikini Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👙 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👙Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👙Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👙Kërkesat minimale të ekranit

👙Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një grup bikini. Ngjyra dhe stili i secilës platformë janë të ndryshme. Zakonisht shfaqet në plazh ose në plazh. Në përgjithësi do të thotë bikini, por edhe plazh, pushime, not, ath banje dielli, seksi.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👙 është bikini, lidhet me not, rroba banje, veshje, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objekte" - "👖 Veshje".

👙Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë nuk mendoj se vetëm gratë me formë të mirë mund të veshin bikini 👙 , por të gjitha gratë mund t'i veshin ato.
🔸 Duhet të të kthejmë me ato bikini të zeza .

👙Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👙Tabela

👙Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-18 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-18 17:57:33 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 👙 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2019-09-01, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👙Informata Themelore

Emoji: 👙
Emer i shkurter: bikini
Emri i Apple: Bikini
Codepoint: U+1F459 Kopje
Kod i shkurter: :bikini: Kopje
dhjetor: ALT+128089
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objekte
Nënkategoritë: 👖 Veshje
Keywords: bikini | not | rroba banje | veshje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👙Kombinim dhe Zhargon

👙Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Anglisht👙 bikini
Spanjisht👙 bikini
Arabe👙 ملابس البحر
Kineze Tradicionale👙 比基尼
Azerbaixhani👙 bikini
Persiane👙 بیکینی
Hindisht👙 बिकनी
Indoneziane👙 bikini
Portugeze, Ndërkombëtare👙 biquíni
Japonisht👙 ビキニ