emoji 👤 bust in silhouette svg png

👤” kuptimi: bust siluetë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👤 Kopje

  • 5.1+

    iOS 👤Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👤Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👤Kërkesat minimale të ekranit

👤Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një figurë me gjysmë gjatësi blu-gri. Në platformën Microsoft, ky emoji ka tipare të fytyrës 👀 👃 . Në përgjithësi përdoret për të përfaqësuar një person të përgjithësuar dhe mund të përdoret për të përfaqësuar listat, përdoruesit. Projektuesit shpesh e përdorin këtë imazh si një ikonë përdoruesi ose llogari mysafiri në një sistem ose program.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👤 është bust siluetë, lidhet me bust, siluetë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👣 Simbol Figurativ".

👤Shembuj dhe Përdorim

🔸 Përdoret për t'iu referuar situatës së personit ose përdoruesit: "Tani unë do t'ju prezantoj ekipin tonë të projektit, gjithsej 5 anëtarë and , dhe fitova 3 Çmime Kreative AI 🏆 "
🔸 Thellësia e fushës është e rregullueshme në mënyrë që ju mund të merrni portrete më dramatike 👤.

👤Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👤Tabela

👤Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-26 17:59:12 UTC
👤dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2022-06 Dhe 2022-07, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2019 dhe 2020, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2018, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👤Informata Themelore

Emoji: 👤
Emer i shkurter: bust siluetë
Emri i Apple: Silhouette of Person
Codepoint: U+1F464 Kopje
Kod i shkurter: :bust_in_silhouette: Kopje
dhjetor: ALT+128100
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👣 Simbol Figurativ
Keywords: bust | siluetë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👤Tema Relative

👤Kombinim dhe Zhargon