emoji 👥 busts in silhouette svg png

👥” kuptimi: buste siluetë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👥 Kopje

  • 5.1+

    iOS 👥Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 👥Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👥Kërkesat minimale të ekranit

👥Kuptimi dhe Përshkrimi

Këto janë dy silueta gjysmë të gjata one 👤 , njëra është më e errët dhe tjetra është më e çelët. Në platformën e Microsoft, ka pasur tiparet e fytyrës 👀 👃. Zakonisht përdoret për të përfaqësuar përdoruesit, ekipet ose përdoruesit e shumtë në punën e dizajnit. Ato rrjedhin nga një gamë e gjerë kuptimesh, të përdorura gjithashtu për të shprehur vëllezër, konkurrentë dhe formacione.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👥 është buste siluetë, lidhet me bust, buste siluetë, siluetë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👣 Simbol Figurativ".

Wikipedia: 👥 Populli
Populli është një lloj bashkësie e grupeve të njerëzve që jetojnë brenda një hapësire të kufizuar apo një sistemi shoqërorë të krijuar nga njerëzit. Në fjalorin e gjuhës shqipe Populli është tërësia e njerëzve që jetojnë si një bashkësi shoqërore e politike në një vend a në një shtet; banorët e një vendi a të një krahine. 🔗 Populli
🌐: شعب, Xalq, Народ, Narod, Lid, Folkeslag, Volk, Λαός, People, Pueblo, Rahvas, مردم, Peuple, עם, Narod, Nép, Rakyat, Popolo, 人民, Халық, 인민, Tauta, Volk, Folkeslag, Lud, Povo, Popor, Народ, Narod, Народ, Folk, ประชาชน, Halk, Народ, Nhân dân, 人民.

👥Shembuj dhe Përdorim

🔸 Për shembull, kur ajo përfaqëson një përdorues ose përdoruesit të shumta: Nëse ju doni të merrni të mirat e algorithm youtube, atëherë ju duhet të paguani më shumë vëmendje për abonentët 👥.
🔸 Kur ajo është e referohen kampin formacion: urgjentisht të rekrutuar designers, ju jeni i mirëpritur të bashkohet me formacion tonë 👥.
🔸 Pra, këto janë ekipe të shitjes në Belgjikë 👥.

👥Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👥Tabela

👥Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👥Informata Themelore

Emoji: 👥
Emer i shkurter: buste siluetë
Emri i Apple: Silhouette of Two People
Codepoint: U+1F465 Kopje
Kod i shkurter: :busts_in_silhouette: Kopje
dhjetor: ALT+128101
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👣 Simbol Figurativ
Keywords: bust | buste siluetë | siluetë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👥Tema Relative

👥Kombinim dhe Zhargon