emoji 👨‍👦 family: man, boy svg png

👨‍👦” kuptimi: familje: burrë e djalë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨‍👦 Kopje

  • 10.0+

    iOS 👨‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 👨‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👨‍👦Kërkesat minimale të ekranit

👨‍👦Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një burrë dhe një djalë. Ky emoji mund të përdoret për të përfaqësuar një familje me dy ose një familje me një prind të vetëm. Mund të tregojë gjithashtu familjen, anëtarët e ngushtë të familjes, të afërmit ose miqtë. Emoji të ngjashëm :

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨‍👦 (familje: burrë e djalë) = 👨 (burrë) + 👦 (djalë)
👨‍👦 (pa stil) = 👨‍👦 (stil emoji) - stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 👨‍👦 është familje: burrë e djalë, lidhet me baba, burrë, djalë, familje, fëmijë, mama, nënë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👨‍👩‍👧‍👦 familje".

👨‍👦 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨 (burrë), 👦 (djalë). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨‍👦 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨👦 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨‍👦Shembuj dhe Përdorim

🔸 Father Babai im punoi shumë për të më rritur. Ai ka bërë aq shumë për këtë familje. Unë i jam shumë mirënjohës.
🔸 Shkalla e këtyre divorceve u rrit. Kështu bëri përqindjen e fëmijëve që jetojnë vetëm me një prind 👨👦. 👨‍👦


🔸 👨‍👦 = 👨 + 👦

👨‍👦Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨‍👦Tabela

👨‍👦Informata Themelore

Emoji: 👨‍👦
Emer i shkurter: familje: burrë e djalë
Emri i Apple: Family With Father and Son
Codepoint: U+1F468 200D 1F466 Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+8205 ALT+128102
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👨‍👩‍👧‍👦 familje
Keywords: baba | burrë | djalë | familje | fëmijë | mama | nënë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨‍👦Kombinim dhe Zhargon