emoji 👨‍👦‍👦 family: man, boy, boy svg png

👨‍👦‍👦” kuptimi: familje: burrë, djalë e djalë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨‍👦‍👦 Kopje

  • 10.0+

    iOS 👨‍👦‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 👨‍👦‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👨‍👦‍👦Kërkesat minimale të ekranit

👨‍👦‍👦Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një burrë dhe dy djem. Ky emoji mund të përdoret për të përfaqësuar familje me një prind. Mund të tregojë gjithashtu familjen, anëtarët e ngushtë të familjes, të afërmit ose miqtë. Emoji të ngjashëm : 👨‍👧‍👦 👨‍👧‍👧

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨‍👦‍👦 (familje: burrë, djalë e djalë) = 👨 (burrë) + 👦 (djalë) + 👦 (djalë)


Kuptimi i simbolit emoji 👨‍👦‍👦 është familje: burrë, djalë e djalë, lidhet me baba, burrë, djalë, familje, fëmijë, mama, nënë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift".

👨‍👦‍👦 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 2 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 3 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨 (burrë), 👦 (djalë), 👦 (djalë). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨‍👦‍👦 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨👦👦 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨‍👦‍👦Shembuj dhe Përdorim

🔸 Brother Vëllai i madh është personi më i suksesshëm. Ai bën para për të mbështetur shkollimin e vëllezërve të tij.
🔸 Father Babai im punoi shumë për të rritur vëllanë dhe mua. 👨‍👦‍👦


🔸 👨‍👦‍👦 = 👨 + 👦 + 👦

👨‍👦‍👦Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨‍👦‍👦Tabela

👨‍👦‍👦Informata Themelore

Emoji: 👨‍👦‍👦
Emer i shkurter: familje: burrë, djalë e djalë
Emri i Apple: Family With Father and Two Sons
Codepoint: U+1F468 200D 1F466 200D 1F466 Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+8205 ALT+128102 ALT+8205 ALT+128102
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift
Keywords: baba | burrë | djalë | familje | fëmijë | mama | nënë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨‍👦‍👦Kombinim dhe Zhargon