emoji 👨‍👧‍👦 family: man, girl, boy svg png

👨‍👧‍👦” kuptimi: familje: burrë, vajzë e djalë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨‍👧‍👦 Kopje

  • 10.0+

    iOS 👨‍👧‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 👨‍👧‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👨‍👧‍👦Kërkesat minimale të ekranit

👨‍👧‍👦Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një burrë, një vajzë dhe një djalë. Ky emoji mund të përdoret për të përfaqësuar familje me një prind. Mund të tregojë gjithashtu familjen, anëtarët e ngushtë të familjes, të afërmit ose miqtë. Emoji të ngjashëm : 👨‍👦‍👦 👨‍👧‍👧

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨‍👧‍👦 (familje: burrë, vajzë e djalë) = 👨 (burrë) + 👧 (vajzë) + 👦 (djalë)


Kuptimi i simbolit emoji 👨‍👧‍👦 është familje: burrë, vajzë e djalë, lidhet me baba, burrë, djalë, familje, fëmijë, mama, nënë, vajzë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift".

👨‍👧‍👦 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 2 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 3 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨 (burrë), 👧 (vajzë), 👦 (djalë). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨‍👧‍👦 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨👧👦 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨‍👧‍👦Shembuj dhe Përdorim

🔸 👨‍👧‍👦 Big Brother është personi më i suksesshëm. Ai bën para për të mbështetur shkollimin e vëllezërve dhe motrave të tij.
🔸 Fati më i madh në jetën time është të kem një djalë të bukur dhe një vajzë të mirë. 👨👧👦


🔸 👨‍👧‍👦 = 👨 + 👧 + 👦

👨‍👧‍👦Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨‍👧‍👦Tabela

👨‍👧‍👦Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👨‍👧‍👦Informata Themelore

Emoji: 👨‍👧‍👦
Emer i shkurter: familje: burrë, vajzë e djalë
Emri i Apple: Family With Father, Son and Daughter
Codepoint: U+1F468 200D 1F467 200D 1F466 Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+8205 ALT+128103 ALT+8205 ALT+128102
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift
Keywords: baba | burrë | djalë | familje | fëmijë | mama | nënë | vajzë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨‍👧‍👦Kombinim dhe Zhargon