emoji 👨‍👨‍👦‍👦 family: man, man, boy, boy svg png

👨‍👨‍👦‍👦” kuptimi: familje: burrë, burrë, djalë e djalë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨‍👨‍👦‍👦 Kopje

  • 8.3+

    iOS 👨‍👨‍👦‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 👨‍👨‍👦‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👨‍👨‍👦‍👦Kërkesat minimale të ekranit

👨‍👨‍👦‍👦Kuptimi dhe Përshkrimi

Këta janë dy burra dhe dy djem. Ky emoji mund të përdoret për të përfaqësuar një familje me katër vetë me dy baballarë. Mund të tregojë gjithashtu familjen, anëtarët e ngushtë të familjes, të afërmit ose miqtë. Emoji të ngjashëm : 👨‍👨‍👧‍👦 👨‍👨‍👧‍👧

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨‍👨‍👦‍👦 (familje: burrë, burrë, djalë e djalë) = 👨 (burrë) + 👨 (burrë) + 👦 (djalë) + 👦 (djalë)


Kuptimi i simbolit emoji 👨‍👨‍👦‍👦 është familje: burrë, burrë, djalë e djalë, lidhet me baba, burrë, djalë, familje, fëmijë, mama, nënë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift".

👨‍👨‍👦‍👦 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 3 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 4 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨 (burrë), 👨 (burrë), 👦 (djalë), 👦 (djalë). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨‍👨‍👦‍👦 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨👨👦👦 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨‍👨‍👦‍👦Shembuj dhe Përdorim

🔸 👨‍👨‍👦‍👦 Dy të moshuarit në klubin tonë shpesh na nxjerrin për darkë.
🔸 Baballarët e mia janë homoseksual dhe i dua shumë, por vëllai im dhe unë si vajzat 👨👨👦👦.


🔸 👨‍👨‍👦‍👦 = 👨 + 👨 + 👦 + 👦

👨‍👨‍👦‍👦Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨‍👨‍👦‍👦Tabela

👨‍👨‍👦‍👦Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👨‍👨‍👦‍👦Informata Themelore

Emoji: 👨‍👨‍👦‍👦
Emer i shkurter: familje: burrë, burrë, djalë e djalë
Emri i Apple: Family With Two Fathers and Two Sons
Codepoint: U+1F468 200D 1F468 200D 1F466 200D 1F466 Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+8205 ALT+128104 ALT+8205 ALT+128102 ALT+8205 ALT+128102
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 2.0 (2015-11-12)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift
Keywords: baba | burrë | djalë | familje | fëmijë | mama | nënë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨‍👨‍👦‍👦Tema Relative

👨‍👨‍👦‍👦Kombinim dhe Zhargon

👨‍👨‍👦‍👦Imazhe nga Prodhues të Ndryshëm