emoji 👨‍🦰 man: red hair svg png

👨‍🦰” kuptimi: burrë: flokë të kuqe Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨‍🦰 Kopje

  • 12.1+

    iOS 👨‍🦰Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 👨‍🦰Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👨‍🦰Kërkesat minimale të ekranit

👨‍🦰Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një fytyrë e një burri të qeshur 👨 , me flokë të shkurtër të kuq. Në platformat Samsung dhe Emojipedia, ai ka flokë të shkurtër kaçurrelë të kuq. Kjo Emoji do të thotë një njeri me flokë të kuqe, dhe është versioni mashkull i personit me flokë të kuqe 🧑🦰. Emoji i grave me flokë të kuq është si më poshtë :. Emoji të ngjashëm : 👨‍🦱 👨‍🦳 👩‍🦳 👩‍🦱

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨‍🦰 (burrë: flokë të kuqe) = 👨 (burrë) + 🦰 (flokë të kuqe)


Kuptimi i simbolit emoji 👨‍🦰 është burrë: flokë të kuqe, lidhet me burrë, flokë të kuqe, mashkull, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

👨‍🦰 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨 (burrë), 🦰 (flokë të kuqe). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨‍🦰 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨🦰 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨‍🦰Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ron në "Harry Potter" ka flokë të bukur të kuq. 👨🦰
🔸 Tintin ka flokë të kuqe 👨🦰 dhe një qen të vogël të bardhë 🐶. 👨‍🦰


🔸 👨‍🦰 = 👨 + 🦰

👨‍🦰Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨‍🦰Tabela

👨Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👨‍🦰Informata Themelore

Emoji: 👨‍🦰
Emer i shkurter: burrë: flokë të kuqe
Emri i Apple: Man With Red Hair
Codepoint: U+1F468 200D 1F9B0 Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+8205 ALT+129456
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: burrë | flokë të kuqe | mashkull

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨‍🦰Kombinim dhe Zhargon