emoji 👨‍🦲 man: bald svg png

👨‍🦲” kuptimi: burrë: qeros Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨‍🦲 Kopje

  • 12.1+

    iOS 👨‍🦲Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 👨‍🦲Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👨‍🦲Kërkesat minimale të ekranit

👨‍🦲Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një njeri tullac pa flokë në kokë. Ky emoji do të thotë një njeri tullac. Isshtë një version mashkull i rritur i "balding 🧑‍🦲 ". Ata duken shumë të ngjashëm, por ky emoji ka vetulla më të trasha dhe karakteristikat e tij mashkullore janë më të dukshme. Emoji për gruan tullac është si më poshtë :. Emoji të ngjashëm : 🦳 🦱 👱 👱‍♂️ 👱‍♀️ 👩‍🦳

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨‍🦲 (burrë: qeros) = 👨 (burrë) + 🦲 (qeros)


Kuptimi i simbolit emoji 👨‍🦲 është burrë: qeros, lidhet me burrë, mashkull, qeros, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

👨‍🦲 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨 (burrë), 🦲 (qeros). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨‍🦲 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨🦲 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.
Wikipedia: 👨‍🦲 Alopecia
Çdo fije floku ka të ashtuquajturën jetëgjatësinë e tij. Këtu përfshihet një periudhë rreth 3 vjeçare (apo më shumë) aktive, pastaj një periudhë tranzicioni prej disa ditësh dhe së fundi një periudhë e tretë pushimi prej rreth 3 muajsh. Flokët rriten me 1/3 mm në ditë. Rreth 100 fije floku bien në ditë në mënyrë fiziologjike (normale). Rënia e flokut në mjekësi quhet alopesi. Megjithëse flokët tek njeriu nuk kanë ndonjë rol jetësor ata kanë një rol të rëndësishëm tek psikologjia e tij e sidomos tek femrat. 🔗 Alopecia
🌐: فقدان الشعر, Alopesiya, Алопеция, Alopecija, Alopecie, Haarausfall, Hair loss, Alopecia, ریزش مو, Alopecia, Alopécie, קרחת, बाल झड़ना, Rambut rontok, Alopecia, 脱毛, 탈모증, Botak, ထိပ်ပြောင်ခြင်း, Haaruitval, Alopesi, Alopecja, Alopecia, Алопеция, Alopécia, Izguba las, Алопеција, Håravfall, Saç dökülmesi, Алопеція, Hói đầu, 脫髮.

👨‍🦲Shembuj dhe Përdorim

🔸 Dwayne Johnson ka qenë gjithmonë një imazh i ftohtë tullac. 👨🦲
🔸 Gjyshi im është tullac dhe ai gjithmonë mban një kapelë për të mbuluar tullacin e tij. 👨‍🦲


🔸 👨‍🦲 = 👨 + 🦲

👨‍🦲Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨‍🦲Tabela

👨‍🦲Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👨‍🦲Informata Themelore

Emoji: 👨‍🦲
Emer i shkurter: burrë: qeros
Emri i Apple: Man With No Hair
Codepoint: U+1F468 200D 1F9B2 Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+8205 ALT+129458
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: burrë | mashkull | qeros

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨‍🦲Kombinim dhe Zhargon