emoji 👨‍🦳 man: white hair svg png

👨‍🦳” kuptimi: burrë: flokë të bardha Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨‍🦳 Kopje

  • 12.1+

    iOS 👨‍🦳Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 👨‍🦳Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👨‍🦳Kërkesat minimale të ekranit

👨‍🦳Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është fytyra e një burri të qeshur 👨 me flokë të shkurtër të bardhë. Ky emoji përfaqëson një burrë me flokë gri. Versionshtë versioni mashkull i rritur i flokëve të bardha 🧑‍🦳 ". Emoji për gratë me flokë të thinjura është si më poshtë: 👩‍🦳 . Emoji të ngjashëm : 👨‍🦰 👨‍🦱 🧓 👴 👵 👩‍🦰 👩‍🦱 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨‍🦳 (burrë: flokë të bardha) = 👨 (burrë) + 🦳 (flokë të bardha)


Kuptimi i simbolit emoji 👨‍🦳 është burrë: flokë të bardha, lidhet me burrë, flokë të bardha, mashkull, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👦 person".

👨‍🦳 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨 (burrë), 🦳 (flokë të bardha). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨‍🦳 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨🦳 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨‍🦳Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në "Tokyo Ghoul", flokët e bardha Jin Muken i cili u kthye në një ghoul është shumë shqetësues! 👨🦳
🔸 Ai ishte një burrë i gjatë me shumë flokë të bardha . 👨‍🦳


🔸 👨‍🦳 = 👨 + 🦳

👨‍🦳Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨‍🦳Tabela

👨Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👨‍🦳Informata Themelore

Emoji: 👨‍🦳
Emer i shkurter: burrë: flokë të bardha
Emri i Apple: Man With Gray Hair
Codepoint: U+1F468 200D 1F9B3 Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+8205 ALT+129459
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👦 person
Keywords: burrë | flokë të bardha | mashkull

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨‍🦳Tema Relative

👨‍🦳Kombinim dhe Zhargon

👨‍🦳Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Indoneziane👨‍🦳 pria: rambut putih
Anglisht👨‍🦳 man: white hair
Koreane👨‍🦳 남자: 백발
Kineze Tradicionale👨‍🦳 男人: 白髮
Spanjisht👨‍🦳 hombre: pelo blanco
Portugeze, Ndërkombëtare👨‍🦳 homem: cabelo branco
Kineze e thjeshtuar👨‍🦳 男人: 白发
Arabe👨‍🦳 رجل: شعر أبيض
Azerbaixhani👨‍🦳 kişi: ağ saç