emoji 👨🏻‍🍼 man feeding baby: light skin tone svg png

👨🏻‍🍼” kuptimi: burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨🏻‍🍼 Kopje

  • 14.2+

    iOS 👨🏻‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 👨🏻‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

👨🏻‍🍼Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një simbol i përbërë nga një mashkull 👨 dhe një shishe 🍼 , e cila simbolizon që babai e ushqen foshnjën me një shishe. Ajo në përgjithësi përfaqëson meshkujt ushqyerit foshnjat 👶.
Ky emoji mund të përdoret gjithashtu për të përshkruar sjelljen e një djali si fëmijë.
Ajo është e lidhur me lodra si 🪀, familja 👪, dashuria ❤️. Ka këto variante: 👩‍🍼 🧑‍🍼 🤱
Vërejtje 😊 : Për shkak se është një emoji i kombinuar, nuk mund të shfaqet si një emoji i vetëm në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨🏻‍🍼 (burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure e çelët) = 👨🏻 (burrë: nuancë lëkure e çelët) + 🍼 (shishe për bebe)
👨🏻‍🍼 (burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure e çelët) = 👨‍🍼 (burrë që ushqen foshnjë) + 🏻 (nuancë lëkure e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 👨🏻‍🍼 është burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure e çelët, lidhet me burrë, burrë që ushqen foshnjë, dhënie gjiri, foshnjë, nuancë lëkure e çelët, ushqim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

👨🏻‍🍼 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨🏻 (burrë: nuancë lëkure e çelët), 🍼 (shishe për bebe). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨🏻‍🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨🏻🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨🏻‍🍼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ai nuk besonte se të ushqyerit e foshnjave kur ata qajnë nga uria do t’i bënte më kërkues. 👨🍼 👨🏻‍🍼


🔸 👨🏻‍🍼 = 👨🏻 + 🍼
🔸 👨🏻‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏻
🔸 👨🏼‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏼
🔸 👨🏽‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏽
🔸 👨🏾‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏾
🔸 👨🏿‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏿

👨🏻‍🍼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨🏻‍🍼Tabela

👨🏻‍🍼Informata Themelore

Emoji: 👨🏻‍🍼
Emer i shkurter: burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure e çelët
Codepoint: U+1F468 1F3FB 200D 1F37C Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+127995 ALT+8205 ALT+127868
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: burrë | burrë që ushqen foshnjë | dhënie gjiri | foshnjë | nuancë lëkure e çelët | ushqim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨🏻‍🍼Tema Relative

👨🏻‍🍼Kombinim dhe Zhargon