emoji 👨🏾‍🍼 man feeding baby: medium-dark skin tone svg png

👨🏾‍🍼” kuptimi: burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨🏾‍🍼 Kopje

  • 14.2+

    iOS 👨🏾‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 👨🏾‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

👨🏾‍🍼Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një simbol i përbërë nga një mashkull 👨 dhe një shishe 🍼 , e cila simbolizon që babai e ushqen foshnjën me një shishe. Ajo në përgjithësi përfaqëson meshkujt ushqyerit foshnjat 👶.
Ky emoji mund të përdoret gjithashtu për të përshkruar sjelljen e një djali si fëmijë.
Ajo është e lidhur me lodra si 🪀, familja 👪, dashuria ❤️. Ka këto variante: 👩‍🍼 🧑‍🍼 🤱
Vërejtje 😊 : Për shkak se është një emoji i kombinuar, nuk mund të shfaqet si një emoji i vetëm në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨🏾‍🍼 (burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët) = 👨🏾 (burrë: nuancë lëkure gjysmë e errët) + 🍼 (shishe për bebe)
👨🏾‍🍼 (burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët) = 👨‍🍼 (burrë që ushqen foshnjë) + 🏾 (nuancë lëkure gjysmë e errët)


Kuptimi i simbolit emoji 👨🏾‍🍼 është burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët, lidhet me burrë, burrë që ushqen foshnjë, dhënie gjiri, foshnjë, nuancë lëkure gjysmë e errët, ushqim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

👨🏾‍🍼 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨🏾 (burrë: nuancë lëkure gjysmë e errët), 🍼 (shishe për bebe). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨🏾‍🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨🏾🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨🏾‍🍼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ai nuk besonte se të ushqyerit e foshnjave kur ata qajnë nga uria do t’i bënte më kërkues. 👨🍼 👨🏾‍🍼


🔸 👨🏾‍🍼 = 👨🏾 + 🍼
🔸 👨🏻‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏻
🔸 👨🏼‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏼
🔸 👨🏽‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏽
🔸 👨🏾‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏾
🔸 👨🏿‍🍼 = 👨‍🍼 + 🏿

👨🏾‍🍼Informata Themelore

Emoji: 👨🏾‍🍼
Emer i shkurter: burrë që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët
Codepoint: U+1F468 1F3FE 200D 1F37C Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+127998 ALT+8205 ALT+127868
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: burrë | burrë që ushqen foshnjë | dhënie gjiri | foshnjë | nuancë lëkure gjysmë e errët | ushqim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨🏾‍🍼Tema Relative

👨🏾‍🍼Kombinim dhe Zhargon