emoji 👨🏿‍🦱 man: dark skin tone, curly hair svg png

👨🏿‍🦱” kuptimi: burrë: nuancë lëkure e errët e flokë kaçurrele Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👨🏿‍🦱 Kopje

  • 12.1+

    iOS 👨🏿‍🦱Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 👨🏿‍🦱Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👨🏿‍🦱Kërkesat minimale të ekranit

👨🏿‍🦱Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është fytyra e qeshur e një njeriu 👨, me flokë të shkurtër kaçurrel. ⚠️ Në platformat Google, Samsung dhe Microsoft, ai ka flokë kaçurrelë të zi të mesëm. Ky emoji do të thotë një burrë me flokë kaçurrela. Isshtë versioni mashkull i emoji- t të flokëve kaçurrela. Emoji për flokët kaçurrel femra është si vijon: flokët kaçurrel 👩🦱. Emoji Faqet: 🦱 👨🦳 👨🦲 👩🦳 👩🦲> 💇

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👨🏿‍🦱 (burrë: nuancë lëkure e errët e flokë kaçurrele) = 👨🏿 (burrë: nuancë lëkure e errët) + 🦱 (flokë kaçurrele)
👨🏿‍🦱 (burrë: nuancë lëkure e errët e flokë kaçurrele) = 👨‍🦱 (burrë: flokë kaçurrele) + 🏿 (nuancë lëkure e errët)


Kuptimi i simbolit emoji 👨🏿‍🦱 është burrë: nuancë lëkure e errët e flokë kaçurrele, lidhet me burrë, flokë kaçurrele, mashkull, nuancë lëkure e errët, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

👨🏿‍🦱 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👨🏿 (burrë: nuancë lëkure e errët), 🦱 (flokë kaçurrele). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👨🏿‍🦱 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👨🏿🦱 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👨🏿‍🦱Shembuj dhe Përdorim

🔸 Projektuesi (Yoyo) i departamentit të projektit Emojiall ka flokë të bukur kaçurrel 👨🦱. 👨🏿‍🦱


🔸 👨🏿‍🦱 = 👨🏿 + 🦱
🔸 👨🏻‍🦱 = 👨‍🦱 + 🏻
🔸 👨🏼‍🦱 = 👨‍🦱 + 🏼
🔸 👨🏽‍🦱 = 👨‍🦱 + 🏽
🔸 👨🏾‍🦱 = 👨‍🦱 + 🏾
🔸 👨🏿‍🦱 = 👨‍🦱 + 🏿

👨🏿‍🦱Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👨🏿‍🦱Tabela

👨🏿Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👨🏿‍🦱Informata Themelore

Emoji: 👨🏿‍🦱
Emer i shkurter: burrë: nuancë lëkure e errët e flokë kaçurrele
Codepoint: U+1F468 1F3FF 200D 1F9B1 Kopje
dhjetor: ALT+128104 ALT+127999 ALT+8205 ALT+129457
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: burrë | flokë kaçurrele | mashkull | nuancë lëkure e errët

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👨🏿‍🦱Tema Relative

👨🏿‍🦱Kombinim dhe Zhargon