emoji 👩 woman svg png

👩” kuptimi: grua Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👩 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👩Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👩Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👩Kërkesat minimale të ekranit

👩Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është emoji i një gruaje të rritur me flokë të gjatë, që zakonisht do të thotë një grua e rritur. Ajo ka lindur në 2010 dhe shpesh quhet Znj. Emoji nga përdoruesit e internetit.
Ajo ka ngjyrë të flokëve dhe tonin e lëkurës versione të ndryshme: 👩 👩🏻 👩🏼 👩🏽 👩🏾 👩🏿

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👩 është grua, lidhet me femër, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

👩 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👩 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:
Wikipedia: 👩 Gruaja
Gruaja është krijesë femërore njerëzore e moshës së rritur e kundërta e burrit që është krijes mashkullore njerëzore e moshës së rritur. Termi grua zakonisht përdoret për të dalluar krijesat femerore për nga mosha e tyre dhe për të dalluar krijesat femërore nga kijesat mashkullore. 🔗 Gruaja
🌐: امرأة, Qadın, Жена, নারী, Žena, Žena, Kvinde, Frau, Γυναίκα, Woman, Mujer, Naine, زن, Nainen, Femme, אישה, महिला, Žena, , Wanita, Donna, 女性, ქალი, Әйел, 여성, Moteris, Sieviete, Perempuan, အမျိုးသမီး, Vrouw, Kvinne, Kobieta, Mulher, Femeie, Женщина, Žena, Ženska, Жена, Kvinna, ผู้หญิง, Kadın, Жінка, Phụ nữ, 女性.

👩Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur i referohet një gruaje: Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas 👩 🌹
🔸 Dhe ju e dini njeri bashkëveprojnë me feminizmin fuqizimin është tepër 👩 rëndësishme.

👩Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👩Tabela

👩Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-09 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-03 17:17:17 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 👩 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-31, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👩Informata Themelore

Emoji: 👩
Emer i shkurter: grua
Emri i Apple: Woman
Codepoint: U+1F469 Kopje
Kod i shkurter: :woman: Kopje
dhjetor: ALT+128105
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: femër | grua

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👩Kombinim dhe Zhargon

👩Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Gjeorgjisht👩 ქალი
Letonisht👩 sieviete
Sllovene👩 ženska
Bullgarisht👩 жена
Koreane👩 여자
Kineze e thjeshtuar👩 女人
Çekisht👩 žena
Sërbisht👩 жена
Greqisht👩 γυναίκα
Kineze Tradicionale👩 女人