emoji 👩‍👦 family: woman, boy svg png

👩‍👦” kuptimi: familje: grua e djalë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👩‍👦 Kopje

  • 10.0+

    iOS 👩‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 👩‍👦Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👩‍👦Kërkesat minimale të ekranit

👩‍👦Kuptimi dhe Përshkrimi

Një grua dhe një djalë mund të përdoren për të përfaqësuar një familje me dy ose një familje me një prind. Mund të tregojë gjithashtu një familje, një anëtar të familjes ose mik me një lidhje gjaku ose një lidhje të ngushtë. Ju mund të shihni 👩‍👧 familjen: grua, vajzë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👩‍👦 (familje: grua e djalë) = 👩 (grua) + 👦 (djalë)


Kuptimi i simbolit emoji 👩‍👦 është familje: grua e djalë, lidhet me baba, djalë, familje, fëmijë, grua, mama, nënë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift".

👩‍👦 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👩 (grua), 👦 (djalë). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👩‍👦 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👩👦 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👩‍👦Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mother Nëna ime punoi shumë për të më rritur. Ajo ka bërë aq shumë për këtë familje. Unë i jam shumë mirënjohëse.
🔸 Dr Ben Carson u rrit në një familje të varfër me një prind në Detroit 👩👦. 👩‍👦


🔸 👩‍👦 = 👩 + 👦

👩‍👦Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👩‍👦Tabela

👩‍👦Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👩‍👦Informata Themelore

Emoji: 👩‍👦
Emer i shkurter: familje: grua e djalë
Emri i Apple: Family With Mother and Son
Codepoint: U+1F469 200D 1F466 Kopje
dhjetor: ALT+128105 ALT+8205 ALT+128102
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift
Keywords: baba | djalë | familje | fëmijë | grua | mama | nënë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👩‍👦Kombinim dhe Zhargon