emoji 👩‍👧‍👧 family: woman, girl, girl svg png

👩‍👧‍👧” kuptimi: familje: grua, vajzë e vajzë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👩‍👧‍👧 Kopje

  • 10.0+

    iOS 👩‍👧‍👧Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 👩‍👧‍👧Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👩‍👧‍👧Kërkesat minimale të ekranit

👩‍👧‍👧Kuptimi dhe Përshkrimi

Një grua dhe dy djem mund të përdoren për të përfaqësuar një familje me tre ose një familje me një prind. Mund të tregojë gjithashtu një familje, një anëtar të familjes ose mik me një lidhje gjaku ose një lidhje të ngushtë. Ju mund të shihni 👩‍👧‍👦 familjen: grua, vajzë, djalë dhe 👩‍👦‍👦 familje: grua, djalë, djalë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👩‍👧‍👧 (familje: grua, vajzë e vajzë) = 👩 (grua) + 👧 (vajzë) + 👧 (vajzë)


Kuptimi i simbolit emoji 👩‍👧‍👧 është familje: grua, vajzë e vajzë, lidhet me baba, familje, fëmijë, grua, mama, nënë, vajzë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift".

👩‍👧‍👧 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 2 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 3 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👩 (grua), 👧 (vajzë), 👧 (vajzë). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👩‍👧‍👧 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👩👧👧 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👩‍👧‍👧Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mother Nëna ime është një grua e fortë që na rriti vetëm.
🔸 Oh, mamaja ime? A e përmenda që ajo është një emigrant i gjeneratës së parë dhe se unë dhe vëllai im kemi një familje me një prind të vetëm 👩‍👧‍👧 ?


🔸 👩‍👧‍👧 = 👩 + 👧 + 👧

👩‍👧‍👧Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👩‍👧‍👧Tabela

👩‍👧‍👧Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👩‍👧‍👧Informata Themelore

Emoji: 👩‍👧‍👧
Emer i shkurter: familje: grua, vajzë e vajzë
Emri i Apple: Family With Mother and Two Daughters
Codepoint: U+1F469 200D 1F467 200D 1F467 Kopje
dhjetor: ALT+128105 ALT+8205 ALT+128103 ALT+8205 ALT+128103
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift
Keywords: baba | familje | fëmijë | grua | mama | nënë | vajzë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👩‍👧‍👧Kombinim dhe Zhargon