emoji 👩🏻‍🦱 woman: light skin tone, curly hair svg png

👩🏻‍🦱” kuptimi: grua: nuancë lëkure e çelët e flokë kaçurrele Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👩🏻‍🦱 Kopje

  • 12.1+

    iOS 👩🏻‍🦱Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 👩🏻‍🦱Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👩🏻‍🦱Kërkesat minimale të ekranit

👩🏻‍🦱Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një fytyrë e qeshur e një gruaje with , me flokë të gjatë kaçurrelë. ⚠️ Në platformat Google, Samsung dhe Microsoft, ajo ka flokë të zeza mesatare kaçurrelë. Ky emoji do të thotë një grua me flokë kaçurrela. Shtë versioni femëror i emoji- t të flokëve kaçurrela. Emoji për flokët kaçurrel mashkull është si vijon: flokët kaçurrel 👨🦱. Emoji të ngjashëm : 🦱 👨‍🦳 👨‍🦲 👩‍🦳 👩‍🦲 💇

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👩🏻‍🦱 (grua: nuancë lëkure e çelët e flokë kaçurrele) = 👩🏻 (grua: nuancë lëkure e çelët) + 🦱 (flokë kaçurrele)
👩🏻‍🦱 (grua: nuancë lëkure e çelët e flokë kaçurrele) = 👩‍🦱 (grua: flokë kaçurrele) + 🏻 (nuancë lëkure e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 👩🏻‍🦱 është grua: nuancë lëkure e çelët e flokë kaçurrele, lidhet me femër, flokë kaçurrele, grua, nuancë lëkure e çelët, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

👩🏻‍🦱 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👩🏻 (grua: nuancë lëkure e çelët), 🦱 (flokë kaçurrele). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👩🏻‍🦱 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👩🏻🦱 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👩🏻‍🦱Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ajo ka flokë kaçurrela me onde deri në shpatulla . 👩🏻‍🦱


🔸 👩🏻‍🦱 = 👩🏻 + 🦱
🔸 👩🏻‍🦱 = 👩‍🦱 + 🏻
🔸 👩🏼‍🦱 = 👩‍🦱 + 🏼
🔸 👩🏽‍🦱 = 👩‍🦱 + 🏽
🔸 👩🏾‍🦱 = 👩‍🦱 + 🏾
🔸 👩🏿‍🦱 = 👩‍🦱 + 🏿

👩🏻‍🦱Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👩🏻‍🦱Tabela

👩🏻Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👩🏻‍🦱Informata Themelore

Emoji: 👩🏻‍🦱
Emer i shkurter: grua: nuancë lëkure e çelët e flokë kaçurrele
Codepoint: U+1F469 1F3FB 200D 1F9B1 Kopje
dhjetor: ALT+128105 ALT+127995 ALT+8205 ALT+129457
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: femër | flokë kaçurrele | grua | nuancë lëkure e çelët

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👩🏻‍🦱Tema Relative

👩🏻‍🦱Kombinim dhe Zhargon