emoji 👩🏾‍🍼 woman feeding baby: medium-dark skin tone svg png

👩🏾‍🍼” kuptimi: grua që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👩🏾‍🍼 Kopje

  • 14.2+

    iOS 👩🏾‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 👩🏾‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

👩🏾‍🍼Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një simbol i përbërë nga një femër 👩 dhe një shishe ushqyese 🍼 , që simbolizon që një nënë e ushqen foshnjën me një shishe ushqyese ose gji. Ky emoji në përgjithësi përfaqëson një nënë gjidhënëse ose sjelljen e gjidhënies. Faqet Emoji: fëmija 👶, lodër 🪀, familja 👪, dashuria ❤️. Ka variantet e mëposhtme: 👨‍🍼 🧑‍🍼 🤱 Vërejtje 😊 : Meqenëse është një emoji i kombinuar, nuk mund të shfaqet si një emoji i vetëm në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👩🏾‍🍼 (grua që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët) = 👩🏾 (grua: nuancë lëkure gjysmë e errët) + 🍼 (shishe për bebe)
👩🏾‍🍼 (grua që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët) = 👩‍🍼 (grua që ushqen foshnjë) + 🏾 (nuancë lëkure gjysmë e errët)


Kuptimi i simbolit emoji 👩🏾‍🍼 është grua që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët, lidhet me dhënie gjiri, foshnjë, grua, grua që ushqen foshnjë, nuancë lëkure gjysmë e errët, ushqim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

👩🏾‍🍼 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👩🏾 (grua: nuancë lëkure gjysmë e errët), 🍼 (shishe për bebe). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👩🏾‍🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👩🏾🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👩🏾‍🍼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Motra ime lindi një fëmijë javën e kaluar 👶 ~ Ajo tani është një nënë e zënë 👩🍼 ~
🔸 Ajo nuk besonte se foshnjat të ushqyerit kur ata qajnë në uri do t'i bëjë ata më të kërkuar 👩🍼. 👩🏾‍🍼


🔸 👩🏾‍🍼 = 👩🏾 + 🍼
🔸 👩🏻‍🍼 = 👩‍🍼 + 🏻
🔸 👩🏼‍🍼 = 👩‍🍼 + 🏼
🔸 👩🏽‍🍼 = 👩‍🍼 + 🏽
🔸 👩🏾‍🍼 = 👩‍🍼 + 🏾
🔸 👩🏿‍🍼 = 👩‍🍼 + 🏿

👩🏾‍🍼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👩🏾‍🍼Tabela

👩‍🍼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👩🏾‍🍼Informata Themelore

Emoji: 👩🏾‍🍼
Emer i shkurter: grua që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e errët
Codepoint: U+1F469 1F3FE 200D 1F37C Kopje
dhjetor: ALT+128105 ALT+127998 ALT+8205 ALT+127868
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: dhënie gjiri | foshnjë | grua | grua që ushqen foshnjë | nuancë lëkure gjysmë e errët | ushqim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👩🏾‍🍼Tema Relative

👩🏾‍🍼Kombinim dhe Zhargon