emoji 👪 family svg png

👪” kuptimi: familje Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👪 Kopje

  • 5.1+

    iOS 👪Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👪Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👪Kërkesat minimale të ekranit

👪Kuptimi dhe Përshkrimi

Dy persona dhe një fëmijë mund të përdoren për të përfaqësuar një familje me tre persona. Platforma EmojiDex tregon tre fëmijë. Mund të tregojë gjithashtu një familje, një anëtar të familjes ose mik me një lidhje gjaku ose një lidhje të ngushtë. Ju mund të shihni 👨‍👩‍👦 familjen: burrë, grua, djalë dhe 👨‍👩‍👧 familje: burrë, grua, vajzë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👪 është familje, lidhet me baba, fëmijë, mama, nënë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👣 Simbol Figurativ".

👪 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👪 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit: 👪 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 👪️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 👪︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: 👪 Familja
Familja (lat. familia, nga famulus – rob shtëpie, shërbëtor) është njësia shoqërore me e vogel e perbere nga dy ose me shume persona te cilet kane midis tyre lidhje martesore, gjaku ose biresimi; qe jetojne ne te njejtin mjedis per nje kohe relativisht te gjate, kane marrdhenie kulturore dhe ekonomike te perbashketa si dhe perkujdesen per njeri-tjetrin . Sipas nenit 16(3) të Deklaratës të Përgjithshme mbi të Drejtat e Njeriut "Familja është njësia bazë grupore e shoqërisë dhe i jepet mbrojtje nga shoqëria dhe shteti". 🔗 Familja
🌐: أسرة, Ailə, Семейство, পরিবার, Porodica, Rodina, Familie (menneske), Familie, Οικογένεια, Family, Familia, Perekond, خانواده, Perhe, Famille, משפחה, परिवार, Obitelj, Család (szociológia), Keluarga, Famiglia, 家族, ოჯახი, Отбасы, 가족, Šeima, Ģimene, Keluarga, မိသားစု, Familie (verwanten), Familie, Rodzina, Família, Familie, Семья, Rodina, Družina, Породица, Familj, ครอบครัว, Aile, Сім'я, Gia đình, 家庭.

👪Shembuj dhe Përdorim

🔸 👪 Mami dhe babai janë njerëzit më mirënjohës në botë, dhe unë e dua familjen time.
🔸 Dielat janë ditë të familjes kështu që unë rezervoj dielave për familjen time 👪.


🔸 👪 (1F46A) + stil emoji (FE0F) = 👪️ (1F46A FE0F)
🔸 👪 (1F46A) + stili i tekstit (FE0E) = 👪︎ (1F46A FE0E)

👪Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👪Tabela

👪Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-09 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-03 17:57:54 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 👪 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2021-05-02, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👪Informata Themelore

Emoji: 👪
Emer i shkurter: familje
Emri i Apple: Family With Mother, Father and Son
Codepoint: U+1F46A Kopje
Kod i shkurter: :family: Kopje
dhjetor: ALT+128106
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👣 Simbol Figurativ
Keywords: baba | familje | fëmijë | mama | nënë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👪Kombinim dhe Zhargon

👪Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kineze e thjeshtuar👪 家庭
Kineze Tradicionale👪 家庭
Anglisht👪 family
Bullgarisht👪 семейство
Sllovake👪 rodina
Hindisht👪 परिवार
Rusisht👪 семья
Çekisht👪 rodina
Persiane👪 خانواده
Turqisht👪 aile