emoji 👭 women holding hands svg png

👭” kuptimi: dy gra të kapura për duarsh Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👭 Kopje

  • 5.1+

    iOS 👭Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 👭Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👭Kërkesat minimale të ekranit

👭Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo dy gra mbajnë duart 🤝, dhe paraqitja e çdo personi dhe ngjyra e rrobave të shfaqet në çdo platformë janë të ndryshme. Kjo zakonisht do të thotë duke mbajtur duart, dhe gjithashtu mund të miqësia do të thotë, dashuri, apo ndonjë intimitet 💗. Do të thotë gjithashtu motër, të dashurën, çiftin. Ju mund të shihni 🧑‍🤝‍🧑 njerëz që mbajnë duart, 👫 grua dhe burrë që mbajnë duart dhe 👬 burra që mbajnë duart.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👭 është dy gra të kapura për duarsh, lidhet me çift, dorë, dy gra të kapura për duarsh, grua, mbaj, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift".

👭 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👭 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

👭Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ne do të jenë miq të mirë për jetë 👭
🔸 Përveç paradës së rastit, burrat homoseksualë 👬 rrallë ndërveprojnë me lezbiket 👭 në natyrë.

👭Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👭Tabela

👭Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-27 18:00:13 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 👭 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-31, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👭Informata Themelore

Emoji: 👭
Emer i shkurter: dy gra të kapura për duarsh
Emri i Apple: Two Women Holding Hands
Codepoint: U+1F46D Kopje
Kod i shkurter: :two_women_holding_hands: Kopje
dhjetor: ALT+128109
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍👩‍👧‍👦 Familje dhe Çift
Keywords: çift | dorë | dy gra të kapura për duarsh | grua | mbaj

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👭Kombinim dhe Zhargon

👭Më shumë gjuhë