emoji 👯 people with bunny ears svg png

👯” kuptimi: gra duke festuar Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👯 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👯Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👯Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👯Kërkesat minimale të ekranit

👯Kuptimi dhe Përshkrimi

Këta janë dy burra që mbajnë veshë lepurushke. Ata veshin geta të zeza dhe veshë lepurushkë . Ata duket se janë në një top 💃 dhe shfaqen si një person some në disa platforma. Vajza lepurushë ka origjinën në Japoni 🇯🇵 dhe përfaqëson një kamerier 💁 e veshur me një kostum lepur, dhe tani zakonisht u referohet vajzave të lezetshme. Kur përdoret, mund t'u referohet aktiviteteve ose klubeve. Ju mund të shihni 👯‍♂ burra me veshë lepur dhe 👯‍♀ gra me veshë lepur.
Vërejtje 😊 : Ky emoji mund të përdoret kur doni të ftoni miqtë tuaj të udhëtojnë ose të postojnë një foto së bashku, ose kur vishni një veshje çift me miqtë tuaj.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👯 është gra duke festuar, lidhet me grua, kërcimtare, lepur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🏃 Aktiviteti".

👯 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👯 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

👯Shembuj dhe Përdorim

🔸 A mund t'ju kërkoj të vallëzoni në festën e diplomimit? 👯 💃
🔸 Sot është e premte, doni të shkoni në klub së bashku natën? 👯

👯Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👯Tabela

👯Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-19 18:04:02 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 👯 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2018-01-07, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👯Informata Themelore

Emoji: 👯
Emer i shkurter: gra duke festuar
Emri i Apple: Dancing Women Wearing Bunny Ears
Codepoint: U+1F46F Kopje
Kod i shkurter: :dancers: Kopje
dhjetor: ALT+128111
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🏃 Aktiviteti
Keywords: gra duke festuar | grua | kërcimtare | lepur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👯Kombinim dhe Zhargon