emoji 👰 person with veil svg png

👰” kuptimi: nuse me vello Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👰 Kopje

  • 5.1+

    iOS 👰Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👰Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👰Kërkesat minimale të ekranit

👰Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një person i veshur me një vello të bardhë dhe një fustan të bardhë llastik 👗. Në përgjithësi i referohet nuses, martesës, dasmës 💒 ose personit që propozohet. Ajo është përdorur në përgjithësi së bashku me dhëndrin 🤵. Em Ky emoji shfaqet si një imazh femër në shumë platforma. Për versionin mashkullor, ju lutem referojuni në njeri i veshur me një vello 👰, dhe për versionin femër, ju lutem referojuni në grua veshur një vello 👰.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👰 është nuse me vello, lidhet me dasmë, nuse, vello, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

👰 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👰 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

👰Shembuj dhe Përdorim

🔸 Çdo vajzë ëndërron të veshë një fustan martese dhe të martohet me Prince Charming të dashur. 👰
🔸 Dhe çfarë tjetër qëndron e fshehur nën velin e saj 👰 ?

👰Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👰Tabela

👰Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-19 18:04:59 UTC
👰dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2019 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

👰Informata Themelore

Emoji: 👰
Emer i shkurter: nuse me vello
Emri i Apple: Bride
Codepoint: U+1F470 Kopje
Kod i shkurter: :bride_with_veil: Kopje
dhjetor: ALT+128112
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: dasmë | nuse | nuse me vello | vello

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👰Kombinim dhe Zhargon