emoji 👰🏻‍♂️ man with veil: light skin tone svg png

👰🏻‍♂️” kuptimi: burrë me vello: nuancë lëkure e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👰🏻‍♂️ Kopje

  • 14.2+

    iOS 👰🏻‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 👰🏻‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

👰🏻‍♂️Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një burrë i veshur me një vello të bardhë dhe një fund të bardhë me shami 👗. Në disa platforma, një simbol do të shfaqet në të djathtë, që përfaqëson një mashkull 🚹.
👰‍♂ u referohet meshkujve me fustane nusërie, dhe gjithashtu mund t'u referohet "grave" në çiftet e të njëjtit seks. Përdoret përgjithësisht së bashku me dhëndrin 🤵/🤵‍♂/🤵‍♀️. Ose ky emoji i referohet një burri të veshur me funde me garzë të bardhë, cosplay, etj.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👰🏻‍♂️ (burrë me vello: nuancë lëkure e çelët) = 👰🏻 (nuse me vello: nuancë lëkure e çelët) + ♂️ (shenja mashkull)
👰🏻‍♂️ (burrë me vello: nuancë lëkure e çelët) = 👰‍♂️ (burrë me vello) + 🏻 (nuancë lëkure e çelët)
👰🏻‍♂️ (stil emoji) = 👰🏻‍♂ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 👰🏻‍♂️ është burrë me vello: nuancë lëkure e çelët, lidhet me burrë, burrë me vello, nuancë lëkure e çelët, vello, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

👰🏻‍♂️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👰🏻 (nuse me vello: nuancë lëkure e çelët), ♂️ (shenja mashkull). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👰🏻‍♂️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👰🏻♂️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👰🏻‍♂️Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kjo është hera e parë që marr pjesë në dasmë ku dhëndri vesh fustan nuseje👰🏻‍♂️ dhe nusja me smoking.


🔸 👰🏻‍♂️ = 👰🏻 + ♂️
🔸 👰🏻‍♂️ = 👰‍♂️ + 🏻
🔸 👰🏼‍♂️ = 👰‍♂️ + 🏼
🔸 👰🏽‍♂️ = 👰‍♂️ + 🏽
🔸 👰🏾‍♂️ = 👰‍♂️ + 🏾
🔸 👰🏿‍♂️ = 👰‍♂️ + 🏿

👰🏻‍♂️Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👰🏻‍♂️Tabela

👰‍♂️Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👰🏻‍♂️Informata Themelore

Emoji: 👰🏻‍♂️
Emer i shkurter: burrë me vello: nuancë lëkure e çelët
Codepoint: U+1F470 1F3FB 200D 2642 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+128112 ALT+127995 ALT+8205 ALT+9794 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: burrë | burrë me vello | nuancë lëkure e çelët | vello

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👰🏻‍♂️Tema Relative

👰🏻‍♂️Kombinim dhe Zhargon