emoji 👱‍♀️ woman: blond hair svg png

👱‍♀️” kuptimi: grua bionde Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👱‍♀️ Kopje

  • 10.0+

    iOS 👱‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 👱‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👱‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

👱‍♀️Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është fytyra e qeshur e një gruaje me flokë shalli të artë. Ky emoji do të thotë një grua me flokë bjond, dhe është versioni femëror i një personi me flokë bjond 👱 . Versioni mashkullor është mashkulli biond 👱‍♂️ . Ekzistojnë versione të ndryshme të ngjyrës së lëkurës, por ngjyra e flokëve nuk ndryshon me tonin e lëkurës. Emoji të lidhura: 👨‍🦰 👩‍🦰 👩‍🦳 🧑

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👱‍♀️ (grua bionde) = 👱 (njeri biond) + ♀️ (shenja femër)
👱‍♀️ (stil emoji) = 👱‍♀️ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 👱‍♀️ është grua bionde, lidhet me bionde, femër, grua, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👦 person".

👱‍♀️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👱 (njeri biond), ♀️ (shenja femër). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👱‍♀️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👱♀️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👱‍♀️Shembuj dhe Përdorim

🔸 Vajza bionde me buzë të kuqe e ulur vetëm në lokal është kaq seksi, a doni të filloni një bisedë? 👱‍♀️
🔸 Hyn një grua e re. Ajo është shumë e hollë dhe flokët e saj të drejtë e biondë janë të çrregullt👱‍♀️.


🔸 👱‍♀️ = 👱 + ♀️

👱‍♀️Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👱‍♀️Tabela

👱Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👱‍♀️Informata Themelore

Emoji: 👱‍♀️
Emer i shkurter: grua bionde
Emri i Apple: Woman With Blonde Hair
Codepoint: U+1F471 200D 2640 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+128113 ALT+8205 ALT+9792 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👦 person
Keywords: bionde | femër | grua

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👱‍♀️Tema Relative

👱‍♀️Kombinim dhe Zhargon