emoji 👱‍♂️ man: blond hair svg png

👱‍♂️” kuptimi: burrë biond Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👱‍♂️ Kopje

  • 10.0+

    iOS 👱‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 👱‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 👱‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

👱‍♂️Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një fytyrë e qeshur e një burri me flokë të shkurtër bjonde. Ai ka flokë të artë deri tek supet në platformat Google dhe Softbank. Ky emoji është versioni mashkullor i 👱 për njerëzit me flokë bjonde, dhe versioni femëror është 👱‍♀️. Ekzistojnë versione të ndryshme të ngjyrës së lëkurës, por ngjyra e flokëve nuk ndryshon me tonin e lëkurës. Emoji të ngjashme: 👨‍🦰 👨‍🦰 👩‍🦰 👩‍🦳 🧑 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

👱‍♂️ (burrë biond) = 👱 (njeri biond) + ♂️ (shenja mashkull)
👱‍♂️ (stil emoji) = 👱‍♂ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 👱‍♂️ është burrë biond, lidhet me biond, burrë, mashkull, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

👱‍♂️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 👱 (njeri biond), ♂️ (shenja mashkull). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 👱‍♂️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 👱♂️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

👱‍♂️Shembuj dhe Përdorim

🔸 ☀️Dielli përvijonte siluetën e tij të thellë dhe flokët e artë dukeshin edhe më verbues. 👱‍♂️
🔸 Unë nuk do të doja që ju të humbisni një pjesë të flokëve të bukur biondë! 👱‍♂️


🔸 👱‍♂️ = 👱 + ♂️

👱‍♂️Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👱‍♂️Tabela

👱Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

👱‍♂️Informata Themelore

Emoji: 👱‍♂️
Emer i shkurter: burrë biond
Emri i Apple: Man With Blonde Hair
Codepoint: U+1F471 200D 2642 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+128113 ALT+8205 ALT+9794 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: biond | burrë | mashkull

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👱‍♂️Tema Relative

👱‍♂️Kombinim dhe Zhargon