emoji 👵 old woman svg png

👵” kuptimi: grua e moshuar Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👵 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👵Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👵Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👵Kërkesat minimale të ekranit

👵Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një gjyshe e vjetër me një prerje flokësh të rregullt dhe një buzëqeshje të mirë. Në disa platforma, ajo gjithashtu mban syzet 👓. Ky emoji mund të përdoret për t'iu referuar çdo gruaje të moshuar, ose mund të përdoret për të nënkuptuar kalimin e viteve, koha i nxit njerëzit të plaken etj. Isshtë versioni femëror i 🧓 dhe versioni mashkullor është :.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👵 është grua e moshuar, lidhet me e moshuar, e vjetër, grua, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

👵 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 👵 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:
Wikipedia: 👵 Pleqëria
Pleqëria (krah. Pleqnia) - natyrore është pjesa e fundit e zhillimit të qënieve të gjalla. Tek njerëzit vije me braktisjen e disa veriprimeve përgjegjëse për zhvillimin e prodhuesve të hormoneve përgjegjëse për ndryshime. Sistemi skeletor dobësohet ndërsa eshtërat bëhen më të thyeshëm, yndyra nënlëkurore zhduket, lëkura rrudhet, pjesët e brendshme të trupit nuk mund të punojnë si përpara. Forca fizike e trupit dhe ajo mendore zvogëlohet (shenjat e pleqnisë). Edhe ndryshime tjera shpirtnore mund të paraqiten. Fusha akademike e cila merret me studimin e pleqnisë në shkencë quhet gjerontologji ndërsa ajo e cila merret me kujdesin dhe edukimin e njerëzve në moshën e pleqërisë quhet gjerontogogji (pedagogjia gjerontologjike). Mësimet e nxjerra nga studimet e këtyre shkencave shërbejnë për mbajtjen e shëndetit dhe parandalimin e dëmit të pleqnisë dhe sëmundjeve të ndryshme. Shikuar nga këndëvështrimi biologjik pleqëria është proces i vazhdueshëm që përcjellë organizmin e gjallë gjatë zhvillimit të tij në jetë. 🔗 Pleqëria
🌐: كبر السن, Ahıl, Старост, বার্ধক্য, Stáří, Alter, Old age, Tercera edad, سالمندی, Vanhuus, Vieillesse, זקנה, वृद्धावस्था, Masa tua, Senilità, 高齢者, Кәрілік, 노인, Umur tua, Bejaarde, Starość, Idoso, Bătrânețe, Старость, Staroba, Старост, Ålderdom, วัยสูงอายุ, Старість, Người cao tuổi, 老年.

👵Shembuj dhe Përdorim

🔸 Më mungon shumë gjyshja .
🔸 Oh e dashur. Unë jam i frikësuar se lufta ka bërë gratë e vjetra të na dy 👵.

👵Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👵Tabela

👵Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-09 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-03 18:13:56 UTC
👵dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka treguar një rënie në formë onde.Në vitin 2020-03,2020-12 Dhe 2022-02, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

👵Informata Themelore

Emoji: 👵
Emer i shkurter: grua e moshuar
Emri i Apple: Old Woman
Codepoint: U+1F475 Kopje
Kod i shkurter: :older_woman: Kopje
dhjetor: ALT+128117
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: e moshuar | e vjetër | grua | grua e moshuar

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👵Kombinim dhe Zhargon

👵Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Gjeorgjisht👵 მოხუცი ქალი
Kroate👵 starica
Bullgarisht👵 старица
Hebraike👵 אישה זקנה
Kineze Tradicionale👵 老奶奶
Anglisht👵 old woman
Ukrahinase👵 літня жінка
Çekisht👵 stará žena
Tajlandez👵 หญิงแก่
Kineze e thjeshtuar👵 老奶奶