emoji 👺 goblin svg png

👺” kuptimi: goblin Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👺 Kopje

  • 5.1+

    iOS 👺Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👺Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👺Kërkesat minimale të ekranit

👺Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një fytyrë e profilit të kuq me hundë të gjatë 👃 , sy të gjerë, vetulla të trasha dhe dhëmbë që gërryen. Isshtë një krijesë e mbinatyrshme me emrin Tengu në kulturën japoneze të. Zakonisht përdoret për të përfaqësuar kërcënime, frikësime, rreziqe, demonë ose krijesa dhe ngjarje shpirtërore metaforike. Emoji të ngjashëm : 😈 👿 👹 👻 🧟

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👺 është goblin, lidhet me fantazi, krijesë, përbindësh, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💩 Fytyrë e Maskuar".

👺Shembuj dhe Përdorim

🔸 Provoni pak "goblin e mirë, goblin e keqe". 👺
🔸 Dhe më lini vetëm ju goblin 👺 !

👺Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👺Tabela

👺Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-28 17:07:00 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 👺 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-24, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👺Informata Themelore

Emoji: 👺
Emer i shkurter: goblin
Emri i Apple: Goblin
Codepoint: U+1F47A Kopje
Kod i shkurter: :japanese_goblin: Kopje
dhjetor: ALT+128122
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💩 Fytyrë e Maskuar
Keywords: fantazi | goblin | krijesë | përbindësh

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👺Tema Relative

👺Kombinim dhe Zhargon

👺Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Indoneziane👺 topeng hidung panjang
Malajzisht👺 goblin
Hindisht👺 जापानी पिशाच
Spanjisht👺 demonio japonés tengu
Hungarisht👺 kobold
Polonisht👺 goblin
Rusisht👺 японский гоблин
Frengjisht👺 monstre japonais
Bullgarisht👺 гоблин
Portugeze, Ndërkombëtare👺 duende japonês