emoji 👻 ghost svg png

👻” kuptimi: fantazmë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👻 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👻Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👻Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👻Kërkesat minimale të ekranit

👻Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një fantazmë e bardhë, me dy sy të mëdhenj dhe një të vogël, me gjuhë jashtë ... , krahë të hapura, sikur papritmas kërcejnë për të trembur njerëzit në një mënyrë qesharake. Zakonisht do të thotë njerëz të ngathët ose gjëra qesharake, dhe nganjëherë përcjell një ndjenjë eksitimi. Emoji të ngjashëm :

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👻 është fantazmë, lidhet me fantazi, fantazmë, fytyrë, krijesë, përbindësh, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💩 Fytyrë e Maskuar".

👻Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ka shumë punime rreth fantazmës në ekspozitën e Hyakki Yagyō. 👻
🔸 Njerëzit thonë se fantazmat fanitet atë shtëpi të vjetër 👻.

👻Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👻Tabela

👻Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-28 17:07:05 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 👻 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2019-08-25, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👻Informata Themelore

Emoji: 👻
Emer i shkurter: fantazmë
Emri i Apple: Ghost
Codepoint: U+1F47B Kopje
Kod i shkurter: :ghost: Kopje
dhjetor: ALT+128123
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💩 Fytyrë e Maskuar
Keywords: fantazi | fantazmë | fytyrë | krijesë | përbindësh

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👻Kombinim dhe Zhargon

👻Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bosnjake👻 duh
Finlandeze👻 kummitus
Koreane👻 유령
Hindisht👻 भूत
Rusisht👻 привидение
Hollandeze👻 spook
Suedisht👻 spöke
Vietnameze👻 ma
Persiane👻 روح
Norvegjeze Bokmål👻 spøkelse