emoji 👽 alien svg png

👽” kuptimi: alien Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👽 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👽Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👽Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👽Kërkesat minimale të ekranit

👽Kuptimi dhe Përshkrimi

Me një kokë tullac, me formë të çuditshme dhe sy të mëdhenj të zinj ... , ky është një i huaj. Shumica platformat janë shfaqur si të huaj jeshile ose gri, dhe platforma Au KDDI është shfaqur si një disk fluturues të purpurt 🛸. Në përgjithësi do të thotë një i huaj, por gjithashtu mund të nënkuptojë të çuditshëm, unik, të veçantë ose të ftohtë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👽 është alien, lidhet me fantazi, hapësirë, jashtëtokësor, UFO, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💩 Fytyrë e Maskuar".

👽 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 👽️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 👽︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

👽Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ky është një i huaj nga filmi Alien. 👽.
🔸 Republikanët argumentoi se Alien Akti 👽 shkelur Kushtetutën 🇺🇸.


🔸 👽 (1F47D) + stil emoji (FE0F) = 👽️ (1F47D FE0F)
🔸 👽 (1F47D) + stili i tekstit (FE0E) = 👽︎ (1F47D FE0E)

👽Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👽Tabela

👽Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-18 - 2023-11-05
Koha e azhurnimit: 2023-11-12 17:08:00 UTC
👽dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2017, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👽Informata Themelore

Emoji: 👽
Emer i shkurter: alien
Emri i Apple: Alien
Codepoint: U+1F47D Kopje
Kod i shkurter: :alien: Kopje
dhjetor: ALT+128125
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💩 Fytyrë e Maskuar
Keywords: alien | fantazi | hapësirë | jashtëtokësor | UFO

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👽Tema Relative

👽Kombinim dhe Zhargon

👽Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Vietnameze👽 người ngoài hành tinh
Portugeze, Ndërkombëtare👽 alienígena
Hindisht👽 परग्रह प्राणी
Finlandeze👽 avaruusolio
Indoneziane👽 alien
Ukrahinase👽 прибулець
Persiane👽 موجود فضایی
Malajzisht👽 makhluk asing
Turqisht👽 uzaylı
Arabe👽 كائن فضائي