emoji 💂🏼 guard: medium-light skin tone svg png

💂🏼” kuptimi: ushtar garde: nuancë lëkure gjysmë e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💂🏼 Kopje

  • 8.3+

    iOS 💂🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 💂🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 💂🏼Kërkesat minimale të ekranit

💂🏼Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një roje i veshur me një kapelë prej lëkure arinjsh dhe një uniformë të kuqe. Ajo mund të përdoret për të shprehur roje e Mbretëreshës apo mbrojtjes, ruajtjes, etj, dhe gjithashtu mund të përdoret për t'iu referuar në Britaninë e Madhe, familja mbretërore e Britanike 🇬🇧, dhe madje edhe në Londër. Shtë një simbol i nderit për ushtarët, vendet, trupat, etj.
Appears Duket si një imazh mashkullor në shumë platforma. Versioni mashkullor është: 💂🏼 , versioni femëror është :.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

💂🏼 (ushtar garde: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 💂 (ushtar garde) + 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 💂🏼 është ushtar garde: nuancë lëkure gjysmë e çelët, lidhet me nuancë lëkure gjysmë e çelët, rojtar, ushtar garde, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

💂🏼 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 💂 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏼 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 💂 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

💂🏼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë gjithmonë do t'ju mbroja you
🔸 Rojet Azkaban kurrë nuk kanë dështuar ende .... 💂🏼


🔸 💂🏼 = 💂 + 🏼

💂🏼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💂🏼Tabela

💂🏼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

💂🏼Informata Themelore

Emoji: 💂🏼
Emer i shkurter: ushtar garde: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F482 1F3FC Kopje
dhjetor: ALT+128130 ALT+127996
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 2.0 (2015-11-12)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: nuancë lëkure gjysmë e çelët | rojtar | ushtar garde

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💂🏼Tema Relative

💂🏼Kombinim dhe Zhargon