emoji 💆 person getting massage svg png

💆” kuptimi: masazh fytyre Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💆 Kopje

  • 2.2+

    iOS 💆Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💆Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💆Kërkesat minimale të ekranit

💆Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një person me sy të mbyllur, 👄 goja pak e hapur, dhe një fytyrë rehati dhe kënaqësie. Ai ka një palë duar që bëjnë masazh në kokë. Dy feta kastravec 🥒 vendosen në sytë e personazheve në platformën Facebook. Ky emoji në përgjithësi do të thotë masazh, por gjithashtu mund të nënkuptojë relaksim, pushim, banjë ose dhimbje koke. Emoji të ngjashëm : 💆‍♂ 💆‍♀ .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💆 është masazh fytyre, lidhet me masazh, sallon, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🏃 Aktiviteti".

💆 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 💆 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

💆Shembuj dhe Përdorim

🔸 Një dyqan i ri masazhesh është hapur në komunitet, le ta provojmë! 💆
🔸 Epo, unë do t'ju telefonoj sa më shpejt që terapisti juaj i masazheve të jetë gati. 💆

💆Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💆Tabela

💆Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-09 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-04 17:15:15 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 💆 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2021-04-25, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

💆Informata Themelore

Emoji: 💆
Emer i shkurter: masazh fytyre
Emri i Apple: Woman Getting Head Massage
Codepoint: U+1F486 Kopje
Kod i shkurter: :massage: Kopje
dhjetor: ALT+128134
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🏃 Aktiviteti
Keywords: masazh | masazh fytyre | sallon

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💆Kombinim dhe Zhargon