emoji 💌 love letter svg png

💌” kuptimi: letër dashurie Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💌 Kopje

  • 5.1+

    iOS 💌Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💌Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💌Kërkesat minimale të ekranit

💌Kuptimi dhe Përshkrimi

Një zarf me zemra të kuqe ose 💕 💕 rozë mbi ose rreth zarfit. Zarfat e hapur shfaqen në platformën Microsoft, en zarfat e bardhë shfaqen në shumicën e platformave dhe zarfat rozë shfaqen në platformën Facebook. Në përgjithësi do të thotë letra dashurie, dhe gjithashtu mund të nënkuptojë dashuri, intimitet, informacion të paqartë, romancë, një rrëfim.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💌 është letër dashurie, lidhet me dashuri, letër, letër dashurie, romancë, zemër, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

💌Shembuj dhe Përdorim

🔸 Të dërgoj një letër dashurie, të lutem bëhu i dashuri im. 💌 💑
🔸 Mary grisi letrën e dashurisë 💌 nga Jack me lot 😭 në sy.

💌Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💌Tabela

💌Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-28 17:21:24 UTC
💌dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

💌Informata Themelore

Emoji: 💌
Emer i shkurter: letër dashurie
Emri i Apple: Love Letter
Codepoint: U+1F48C Kopje
Kod i shkurter: :love_letter: Kopje
dhjetor: ALT+128140
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: dashuri | letër | letër dashurie | romancë | zemër

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💌Tema Relative

💌Kombinim dhe Zhargon