emoji 💔 broken heart svg png

💔” kuptimi: zemër e thyer Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💔 Kopje

  • 2.2+

    iOS 💔Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 💔Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💔Kërkesat minimale të ekranit

💔Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një zemër e kuqe thyer në gjysmë, e cila është shfaqur si një zemër trëndafili në platformën Samsung 💖. Në përgjithësi do të thotë trishtim dhe zemër të thyer, por gjithashtu mund të nënkuptojë dashuri të prishur, sëmundje dashurie, një marrëdhënie të prishur dhe divorc. Kjo Emoji përfaqëson emocionet e trishtuar, dhe ajo është përdorur shpesh me 🥀 lule tharë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💔 është zemër e thyer, lidhet me e thyer, i thyer, thyej, zemër, zemër e thyer, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

💔Shembuj dhe Përdorim

🔸 Do të doja të ishim së bashku përgjithmonë. 💔
🔸 Pse personi i dëmtuar është gjithmonë unë? 💔

💔Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💔Tabela

💔Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-10
Koha e azhurnimit: 2023-09-20 17:23:02 UTC
💔dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është ulur, por kohët e fundit ka filluar të rritet.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

💔Informata Themelore

Emoji: 💔
Emer i shkurter: zemër e thyer
Emri i Apple: Broken Heart
Codepoint: U+1F494 Kopje
Kod i shkurter: :broken_heart: Kopje
dhjetor: ALT+128148
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: e thyer | i thyer | thyej | zemër | zemër e thyer

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💔Kombinim dhe Zhargon

💔Më shumë gjuhë