funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Version

💘 (1F498) 💘kuptim: zemër me shigjetë

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💘 Kopje
  • 2.2+

    iOS 💘Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💘Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💘Kërkesat minimale të ekranit

📚Kuptimi dhe Përshkrimi

💘 Kjo është një shigjetë që godet një zemër të kuqe, dhe zemra rozë shfaqet në platformat Apple, Samsung, OpenMoji. Shigjeta është shigjeta e Cupid dhe shigjeta e dashurisë. Isshtë një ndjenjë dashurie me shikim të parë dhe shpesh do të thotë të biesh në dashuri. Ai gjithashtu përmban kuptimin e dashurisë së parë. Ky emoji përdoret shumë shpesh gjatë Ditës së Shën Valentinit. Emoji Faqet: 💝 💖 💗 💓 💞 💕


Kuptimi i simbolit emoji 💘 është zemër me shigjetë, lidhet me eros, romancë, shigjetë, zemër, zemër me shigjetë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "💋 emocion".

🌈Shembuj dhe Përdorim

🔸 💘 Unë u dashurova me djalin në festën e fundit. Kur mund ta shoh përsëri? 😍
🔸 Ne ndajmë një zemër të vetme, një shtëpi, dhe një fat të lavdishme 💘.


🔸 Twitter: 💘
🔸 Youtube: 💘
🔸 Instagram: 💘

📊Tabela / Tabela e Trendit

💘Tabela

💘Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

💘 (1F498) Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës | emojiall.com 100 75 50 25 0 2017 2018 2019 2020 2021
Diapazoni i datës: 2016-04-10 - 2021-03-28
Koha e azhurnimit: 2021-04-04 17:34:20 UTC

📰Informata Themelore

Emoji: 💘
Emer i shkurter: zemër me shigjetë
Emri i Apple: Heart With Arrow
Codepoint: U+1F498
Kod i shkurter: :cupid:
dhjetor: ALT+128152
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 💋 emocion
Keywords: eros | romancë | shigjetë | zemër | zemër me shigjetë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎨Kombinim dhe Zhargon