emoji 💙 blue heart svg png

💙” kuptimi: zemër blu Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💙 Kopje

  • 2.2+

    iOS 💙Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💙Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💙Kërkesat minimale të ekranit

💙Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një zemër blu, nuk është aq e nxehtë sa një zemër e kuqe ose rozë dhe tregon një dashuri të fortë, edhe pak të ftohtë, por është e butë dhe e qëndrueshme, është një dashuri platonike. Zemra blu simbolizon gjithashtu qartësinë dhe pastërtinë. Meqenëse blu gjithashtu përmban melankolinë, ajo përfaqëson dashuri të thellë, të hidhur. Do të thotë gjithashtu paqe, besnikëri, mister dhe shpresë. Emoji Faqet: 🧡 💛 💚 💜 🤎 🖤 🤍 Zemra blu gjithashtu mund të referohet gjerdan në filmin Titanic.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💙 është zemër blu, lidhet me blu, zemër, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

💙Shembuj dhe Përdorim

🔸 Thjesht po pyesja nëse do të kishit gjetur "Zemrën e Oqeanit" akoma. 💙 💙
🔸 Ne kemi plazhe të bukura në të gjithë vendin, blu, të pastër. 💙

💙Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💙Tabela

💙Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-16 - 2023-09-03
Koha e azhurnimit: 2023-09-12 17:23:52 UTC
💙dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2022-06, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2021, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

💙Informata Themelore

Emoji: 💙
Emer i shkurter: zemër blu
Emri i Apple: Blue Heart
Codepoint: U+1F499 Kopje
Kod i shkurter: :blue_heart: Kopje
dhjetor: ALT+128153
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: blu | zemër

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💙Kombinim dhe Zhargon

💙Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Sërbisht💙 плаво срце
Greqisht💙 μπλε καρδιά
Rumanisht💙 inimă albastră
Çekisht💙 modré srdce
Azerbaixhani💙 mavi ürək
Kroate💙 plavo srce
Hebraike💙 לב כחול
Sllovake💙 modré srdce
Bullgarisht💙 Синьо сърце
Gjeorgjisht💙 ლურჯი გული