emoji 💛 yellow heart svg png

💛” kuptimi: zemër e verdhë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💛 Kopje

  • 2.2+

    iOS 💛Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💛Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💛Kërkesat minimale të ekranit

💛Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një zemër e verdhë dhe zemrat portokalli tregohen në platformat Au KDDI dhe Docomo. E verdha jep një ndjenjë qetësie dhe ngrohtësie. Në përgjithësi do të thotë lumturi, por gjithashtu mund të nënkuptojë besnikëri, mirësi, ndershmëri dhe cilësi të tjera të mira. Shpesh përdoret për të shprehur miqësinë. Emoji Faqet: 💛 💚 💙 💜 🤎 🖤 🤍

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💛 është zemër e verdhë, lidhet me e verdhë, zemër, zemër e verdhë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

💛Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mund të keni lule në zemrën tuaj, shpata në duar, të jeni të mirë me njerëzit dhe të ruani paqen e botës. 💛 💛
🔸 Programi Ndihma Qeveria quhet Ushqim për 💛 Paqe.

💛Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💛Tabela

💛Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-28 17:23:27 UTC
💛dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

💛Informata Themelore

Emoji: 💛
Emer i shkurter: zemër e verdhë
Emri i Apple: Yellow Heart
Codepoint: U+1F49B Kopje
Kod i shkurter: :yellow_heart: Kopje
dhjetor: ALT+128155
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: e verdhë | zemër | zemër e verdhë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💛Kombinim dhe Zhargon

💛Më shumë gjuhë