emoji 💜 purple heart svg png

💜” kuptimi: zemër ngjyrë vjollcë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💜 Kopje

  • 2.2+

    iOS 💜Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💜Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💜Kërkesat minimale të ekranit

💜Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një zemër e purpurt. Vjollca është disi misterioze. Mund të përdoret për të shprehur ndjenja të ndjeshme dhe gjithëpërfshirëse, dhe gjithashtu mund të përdoret për të shprehur emocione midis prindërve dhe fëmijëve. Do të thotë gjithashtu qetësi, fisnike, si dhe admirim. Emoji Faqet: 💛 💚 💙 💜 🤎 🖤 🤍

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💜 është zemër ngjyrë vjollcë, lidhet me vjollcë, zemër ngjyrë vjollcë, zemër vjollcë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

💜Shembuj dhe Përdorim

🔸 🤰 Shtatzënë për dhjetë muaj, lindni në një ditë. Nënat janë të shkëlqyera. 💜
🔸 Unë ju prezantoj me këtë medalje Zemra e Purpurt. 💜

💜Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💜Tabela

💜Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-03-25 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-20 17:23:04 UTC
💜dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2022-05 Dhe 2022-07, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

💜Informata Themelore

Emoji: 💜
Emer i shkurter: zemër ngjyrë vjollcë
Emri i Apple: Purple Heart
Codepoint: U+1F49C Kopje
Kod i shkurter: :purple_heart: Kopje
dhjetor: ALT+128156
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: vjollcë | zemër ngjyrë vjollcë | zemër vjollcë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💜Kombinim dhe Zhargon

💜Më shumë gjuhë