emoji 💞 revolving hearts svg png

💞” kuptimi: zemra që rrotullohen Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💞 Kopje

  • 5.1+

    iOS 💞Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💞Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💞Kërkesat minimale të ekranit

💞Kuptimi dhe Përshkrimi

Këto janë dy zemra vallëzuese dhe rrotulluese, të treguara si pesë zemra në platformat EmojiDex dhe Docomo. Ajo simbolizon dashurinë, dikë në dashuri, ose një pëlqim të veçantë për një send. Emojis ngjashme: 💘 💝 💖 💗 💓 💕

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💞 është zemra që rrotullohen, lidhet me që rrotullohen, rrotulluese, zemër, zemra që rrotullohen, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

💞Shembuj dhe Përdorim

🔸 Gjëja më e lumtur në botë është që personi që dashuron gjithashtu të do. 💞
🔸 Unë mendoj se është e drejtë të presin më shumë se kaq nga një marrëdhënie 💞.

💞Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💞Tabela

💞Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-04-01 - 2023-03-19
Koha e azhurnimit: 2023-03-28 17:23:14 UTC
💞dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

💞Informata Themelore

Emoji: 💞
Emer i shkurter: zemra që rrotullohen
Emri i Apple: Revolving Hearts
Codepoint: U+1F49E Kopje
Kod i shkurter: :revolving_hearts: Kopje
dhjetor: ALT+128158
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: që rrotullohen | rrotulluese | zemër | zemra që rrotullohen

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💞Kombinim dhe Zhargon