emoji 💡 light bulb svg png

💡” kuptimi: llambë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💡 Kopje

  • 2.2+

    iOS 💡Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 💡Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💡Kërkesat minimale të ekranit

💡Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një llambë. Ka një bazë argjendi dhe tel. Shumica e platformave shfaqin një dritë të butë të verdhë. Tani ky emoji përdoret më së shumti për të shprehur ide, frymëzim dhe ide. Do të thotë gjithashtu dritë, shkëlqim dhe të mësuarit.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💡 është llambë, lidhet me dritë, elektrik, ide, llambë, vizatim komik, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objekte" - "💡 Dritë dhe Video".

💡Shembuj dhe Përdorim

🔸 Have Kam një ide që humbësi i kësaj loje duhet të shkojë te një i huaj për të kërkuar numrin e telefonit. 😏
🔸 Llamba 💡 duhet të futet vetëm në fole.
🔸 Kam nje ide te mire 💡 !

💡Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💡Tabela

💡Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-20 17:24:55 UTC
💡dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2018-04 Dhe 2018-05, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2017, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

💡Informata Themelore

Emoji: 💡
Emer i shkurter: llambë
Emri i Apple: Light Bulb
Codepoint: U+1F4A1 Kopje
Kod i shkurter: :bulb: Kopje
dhjetor: ALT+128161
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objekte
Nënkategoritë: 💡 Dritë dhe Video
Keywords: dritë | elektrik | ide | llambë | vizatim komik

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💡Tema Relative

💡Kombinim dhe Zhargon

💡Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Koreane💡 전구
Çekisht💡 žárovka
Finlandeze💡 hehkulamppu
Kineze Tradicionale💡 燈泡
Hollandeze💡 gloeilamp
Kineze e thjeshtuar💡 灯泡
Rusisht💡 лампочка
Malajzisht💡 mentol lampu
Daneze💡 elpære
Sllovake💡 žiarovka