emoji 💢 anger symbol svg png

💢” kuptimi: simboli i zemërimit Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💢 Kopje

  • 2.2+

    iOS 💢Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💢Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💢Kërkesat minimale të ekranit

💢Kuptimi dhe Përshkrimi

Një sinjal i zemëruar shpesh shfaqet në komikët japonezë, si muskujt blu që shpërthejnë në ballë kur janë të zemëruar. Në përgjithësi do të thotë zemërim, por gjithashtu mund të nënkuptojë pakënaqësi dhe zemërim. Emoji të ngjashëm : 💥 💣

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💢 është simboli i zemërimit, lidhet me i inatosur, i zemëruar, simboli i zemërimit, vizatim komik, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💋 Emocion".

Wikipedia: 💢 Inati
Inati është emocion njerëzorë që paraqitet si efekt në të menduar dhe të vepruar të personit ndaj vetes dhe shkaktarit. Varësisht nga niveli mendorë i personit që kultivon inatin dallohen skaji i brendëshem dhe skaji i jashtëm. Përderisa skaji i brendëshëm është nxitës i veprime për zhvillim më të lartë se shkaktari, skaji i jashtëm është veprimi i dëmtimit me synim shkatërrimi të shkaktarit i cili në pamundësi shkatërrimi kalon në urrejtje (vetë gënjeshtër). Në popull për këto dy skaje janë të ngulitura shprehjet si kija inatin falja hakun dhe shprehja ja kam inatin aq shumë sa që e kisha mbyt. 🔗 Inati
🌐: غضب, Hirs, Гняв, ক্রোধ, Ljutnja, Hněv, Vrede, Zorn, Θυμός, Anger, Ira, Viha, خشم, Suuttumus, Colère, כעס, क्रोध, Ljutnja, Harag, Kemarahan, Ira (psicologia), 怒り, Ашушаңдық, 노여움, Pyktis, Dusmas, Kemarahan, Woede, Sinne, Gniew (emocja), Ira, Mânie, Гнев, Hnev, Jeza, Bes, Vrede, Kızgınlık, Гнів, Tức giận, 憤怒.

💢Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sigurohuni që të shkoni në shtëpi para nëntë në mbrëmje! 💢 💢
🔸 Mos u ngatërro me mua. Kam frikë nga vetja kur zemërohem! 💢

💢Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💢Tabela

💢Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-20 17:25:01 UTC
💢dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

💢Informata Themelore

Emoji: 💢
Emer i shkurter: simboli i zemërimit
Emri i Apple: Anger Sign
Codepoint: U+1F4A2 Kopje
Kod i shkurter: :anger: Kopje
dhjetor: ALT+128162
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💋 Emocion
Keywords: i inatosur | i zemëruar | simboli i zemërimit | vizatim komik

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💢Tema Relative

💢Kombinim dhe Zhargon

💢Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kineze e thjeshtuar💢
Tajlandez💢 สัญลักษณ์ความโกรธ
Sllovene💢 simbol jeze
Hindisht💢 गुस्से का चिह्न
Vietnameze💢 biểu tượng giận giữ
Suedisht💢 symbol för ilska
Malajzisht💢 simbol marah
Indoneziane💢 marah
Kineze Tradicionale💢
Rusisht💢 значок «гнев»