emoji 💣 bomb svg png

💣” kuptimi: bombë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💣 Kopje

  • 2.2+

    iOS 💣Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💣Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💣Kërkesat minimale të ekranit

💣Kuptimi dhe Përshkrimi

Kur një siguresë ndizet, një bombë do të shpërthejë, e cila simbolizon një mesazh shpërthyes, mund të jetë gjithashtu një ngjarje e veçantë, ose të përshkruajë zemërimin e një personi 😡 duke arritur pikën e plotë dhe që do të shpërthejë. Në përgjithësi do të thotë bombë, por gjithashtu do të thotë dhunë, luftë dhe armë. Është përdorur shpesh me 💥 përplasje.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💣 është bombë, lidhet me bombë, vizatim komik, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "⛏️ mjet".

💣 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 💣️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 💣︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

💣Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sonte, lër performancën tënde të hedhë në erë të gjithë skenën! 💣 💥 🔥
🔸 Mora një bombë çokollate 🍫 💣 . Ju doni disa?


🔸 💣 (1F4A3) + stil emoji (FE0F) = 💣️ (1F4A3 FE0F)
🔸 💣 (1F4A3) + stili i tekstit (FE0E) = 💣︎ (1F4A3 FE0E)

💣Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💣Tabela

💣Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-28 17:24:31 UTC
💣dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2017 dhe 2020, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

💣Informata Themelore

Emoji: 💣
Emer i shkurter: bombë
Emri i Apple: Bomb
Codepoint: U+1F4A3 Kopje
Kod i shkurter: :bomb: Kopje
dhjetor: ALT+128163
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: ⛏️ mjet
Keywords: bombë | vizatim komik

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💣Tema Relative

💣Kombinim dhe Zhargon

💣Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Sërbisht💣 бомба
Suedisht💣 bomb
Koreane💣 폭탄
Çekisht💣 bomba
Greqisht💣 βόμβα
Hebraike💣 פצצה
Bullgarisht💣 бомба
Portugeze, Ndërkombëtare💣 bomba
Rusisht💣 бомба
Vietnameze💣 bom