emoji 💥 collision svg png

💥” kuptimi: përplasje Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💥 Kopje

  • 5.1+

    iOS 💥Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💥Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💥Kërkesat minimale të ekranit

💥Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një emoticon që shpërthen, i cili zakonisht shfaqet me të kuqe, portokalli ose të verdhë. Mund të shprehë gjithashtu atmosferën e ngrohtë të një rasti të caktuar, ose të përshkruajë dikë ose diçka shumë të fuqishme. Shpesh përdoret së bashku me 💣 💥 🔥 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💥 është përplasje, lidhet me bum, përplasje, vizatim komik, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💋 Emocion".

💥Shembuj dhe Përdorim

🔸 Strawberry Music Festival, duke ju djegur të gjithë zemrën! 💥 💥
🔸 Moti është shumë e nxehtë dhe bateria e telefonit do të shpërthejnë 💥.

💥Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💥Tabela

💥Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-20 17:25:29 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 💥 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-24, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

💥Informata Themelore

Emoji: 💥
Emer i shkurter: përplasje
Emri i Apple: Explosion
Codepoint: U+1F4A5 Kopje
Kod i shkurter: :boom: Kopje
dhjetor: ALT+128165
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💋 Emocion
Keywords: bum | përplasje | vizatim komik

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💥Kombinim dhe Zhargon

💥Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Hebraike💥 פיצוץ
Kineze e thjeshtuar💥 爆炸
Hindisht💥 टक्कर
Spanjisht💥 colisión
Norvegjeze Bokmål💥 krasj
Daneze💥 kollision
Suedisht💥 explosion
Sërbisht💥 судар
Portugeze, Ndërkombëtare💥 colisão
Filipinase💥 banggaan