emoji 💫 dizzy svg png

💫” kuptimi: i trullosur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💫 Kopje

  • 5.1+

    iOS 💫Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💫Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💫Kërkesat minimale të ekranit

💫Kuptimi dhe Përshkrimi

Disa platforma tregojnë një yll dhe disa platforma tregojnë disa yje. Ato mund të përdoren për të treguar marramendje. Ata mund të jenë lloji i aureolës që njerëzit godasin kokën e tyre. Ata gjithashtu mund të jenë një lloj aureolë që nuk mund të tregojnë drejtimin, situatën dhe ato që thonë të tjerët. Ndonjëherë përdoret për të shprehur meteor, të mrekullueshëm, të bukur dhe të suksesshëm. Vini re dallimin në mes të saj dhe një meteor 🌠.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💫 është i trullosur, lidhet me vizatim komik, yll, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💋 Emocion".

💫Shembuj dhe Përdorim

🔸 Për mua që nuk kam asnjë kuptim të drejtimit 😵 💫 , navigimi është me të vërtetë një shpikje e shkëlqyeshme .

💫Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💫Tabela

💫Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-09 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-04 17:25:51 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 💫 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2019-08-18, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

💫Informata Themelore

Emoji: 💫
Emer i shkurter: i trullosur
Emri i Apple: Dizzy Symbol
Codepoint: U+1F4AB Kopje
Kod i shkurter: :dizzy: Kopje
dhjetor: ALT+128171
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💋 Emocion
Keywords: i trullosur | vizatim komik | yll

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💫Kombinim dhe Zhargon

💫Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Hindisht💫 तारे दिखना
Persiane💫 سرگیجه
Italisht💫 stella con scia
Gjermanisht💫 schwindlig
Norvegjeze Bokmål💫 svimmel
Letonisht💫 apdullis
Sërbisht💫 вртоглавица
Finlandeze💫 pyörryttävä
Gjeorgjisht💫 გაბრუებული
Turqisht💫 baş dönmesi