emoji 💬 speech balloon svg png

💬” kuptimi: flluskë e të folurit Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💬 Kopje

  • 5.1+

    iOS 💬Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💬Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💬Kërkesat minimale të ekranit

💬Kuptimi dhe Përshkrimi

Një flluskë fjalimi, disa pika të vogla ose vija horizontale në flluskë, ngjyra e shfaqur në secilën platformë është e ndryshme. Zakonisht shfaqet kur personazhet në komike flasin dhe mund të përdoren për të treguar se ata flasin ose duan të flasin ose flasin. Kur jeni duke biseduar me dikë, kjo mund të tregojë gjithashtu se ai / ajo po shtyp. Emoji të ngjashëm janë:

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💬 është flluskë e të folurit, lidhet me balonë, dialog, flluskë, flluskë e të folurit, vizatim komik, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💋 Emocion".

💬Shembuj dhe Përdorim

🔸 💬 Le të flasim për disa gjëra argëtuese!
🔸 A duhet të mbajmë fjalime në ceremoni 💬 ?

💬Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💬Tabela

💬Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-28 17:25:40 UTC
💬dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

💬Informata Themelore

Emoji: 💬
Emer i shkurter: flluskë e të folurit
Emri i Apple: Speech Balloon
Codepoint: U+1F4AC Kopje
Kod i shkurter: :speech_balloon: Kopje
dhjetor: ALT+128172
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💋 Emocion
Keywords: balonë | dialog | flluskë | flluskë e të folurit | vizatim komik

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💬Tema Relative

💬Kombinim dhe Zhargon

💬Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Koreane💬 말풍선
Filipinase💬 speech balloon
Turqisht💬 konuşma balonu
Sllovene💬 oblaček z govorom
Kroate💬 govorni oblačić
Norvegjeze Bokmål💬 snakkeboble
Gjermanisht💬 Sprechblase mit drei Punkten
Finlandeze💬 puhekupla
Tajlandez💬 พูดไม่ออก
Sërbisht💬 облачић за говор