emoji 💯 hundred points svg png

💯” kuptimi: njëqind pikë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:💯 Kopje

  • 5.1+

    iOS 💯Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 💯Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 💯Kërkesat minimale të ekranit

💯Kuptimi dhe Përshkrimi

100 pikët e kuqe, ka dy vija horizontale më poshtë, është rezultati nga mësuesi dhe shkrimi perfekt në letër. Ky simbol mund të përdoret gjithashtu për të treguar pohimin, përsosjen, përsosmërinë dhe 100%. Ndonjëherë mund të përzihet me 👍 bravo.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 💯 është njëqind pikë, lidhet me 100, njëqind, njëqind pikë, plot, rezultat, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "💋 emocion".

Wikipedia: 💯 Njëqind

💯Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sa herë që shkoj në shtëpi me një letër prove 100 💯, nëna ime do të jetë shumë e lumtur dhe do të bëjë shumë ushqime të shijshme. 🍞 🍔 🥘 🍝 🍣 🥧 🍩

💯Emoji Tabela / Tabela e Trendit

💯Tabela

💯Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-10
Koha e azhurnimit: 2023-09-20 17:26:17 UTC
💯dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

💯Informata Themelore

Emoji: 💯
Emer i shkurter: njëqind pikë
Emri i Apple: Hundred Points Symbol
Codepoint: U+1F4AF Kopje
Kod i shkurter: :100: Kopje
dhjetor: ALT+128175
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 💋 emocion
Keywords: 100 | njëqind | njëqind pikë | plot | rezultat

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

💯Kombinim dhe Zhargon

💯Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Finlandeze💯 sata pistettä
Hindisht💯 100 अंक
Turqisht💯 yüz puan
Kineze e thjeshtuar💯 一百分
Suedisht💯 100 poäng
Persiane💯 ۱۰۰ امتیاز
Kroate💯 sto bodova
Hollandeze💯 maximumscore
Italisht💯 100 punti
Hungarisht💯 száz pont